![]() |
Turan Dursun Araştırma ve İnceleme Ödülleri
|
Bu konulara az çok ilgi duyan, bilmek isteyen arkadaşlara sevgili Arif Tekin'in çok değerli kitaplarını hararetle tavsiye ederim. Cumhuriyet tarihinde İlhan Arsel, Turan Dursun gibi değerli araştırmacıların yanında anılmayı gerçekten hakediyor. Cesur yüreği, cesur kalemi, hakikat arayışında sergilediği ilminin derinliği hayranlık uyandırıyor.
Öyleyse; lütfen okuyalım, okutalım. |
Oda ilhan amcası gibi piri yi pire olarak anlayan biri değildir inşallah:)
Yalnız arif tekin kendini sır gibi saklıyor internette resmini görmek mümkün değil. |
Aaa, Mutezile!.. Hocam, hos geldin. Nerelerdeydin, yillardir sesini duyamiyorduk, merak ettik seni.
Senin mesaj yazdigini görünce inanamadim gözlerime. Defalarca hosgeldin... |
Teşekkürler Sargon; temelli döndüm..Çok zarifsin gerçekten.
|
Sayın Mutezile
Bu sitenin temellerinde yer alan birisiniz. Aramıza tekrardan hoş geldiniz. saygılarımla |
Böyle karşılanacaksam, arada kaybolayım:)
Burası netteki entellektüel sığınaklardan biridir. Radyokaktif serpintiden sizi belki korumaz, ama dogma'dan, tabulardan, karanlıktan korur. Yeni giren dostlar Sitenin (tabii Cem'in de) kıymetini biliyorlardır, eminim. Tekrar teşekkürler sevgili Sargon ve Dilaver |
Sayin Cem
Verdiginiz kaynakta 2003 yilindan itibaren Turan Dursun Arastirma ve Inceleme Ödülleri verilmemis ve ya belirtilmemis.Bu ödülleri TD Sitesi üstlenemez mi? istenilirse kaynak yayinlari (dogu bey)ikna edilinebilir diye düsünüyorum.Günümüzde bu ödülü verme hakki ve mecburiyeti Turan Dursun Sitesi`nindir. |
Arif Tekin ile bu konuyu konusmustum. Söyledigine göre Kaynak Yayinlari ödülü politik bir seye dönüstürmeye baslamis, en son Vural Savas'a ödül verilmesine karsi cikiyordu. Adamin olayla alakasi yok, ona ödül veriyorlar, diyordu. Ilhan Arsel de jüri üyeliginden cekilmis.
Dogu Perincek'in Muhammed hakkindaki yeni acilimlarindan sonra Kaynak Yayinlarinin bu konuyla fazla ilgilenecegini sanmiyorum. |
Turan Dursun Sitesi İnceleme ve Araştırma Ödülleri işine ciddi bir şekilde kafa yormamız gerekir diye düşünüyorum.
Ama bu kime yönelik olmalı. İsimsiz insanları çekebilmek daha dogru olur kanısındayım. Ödülün ne olabilecegi üzerinde kafa yormalıyız. Bu konuda bazı ilkeler belirleyebilmeliyiz. Biraz beyin fırtınası yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. YK bir el atsın bu işe. saygılarımla |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:11 . |