![]() |
Bazı arkadaşlara anlam veremiyorum
Selamlar
arkadaşlar forumdaki bazı arkadaşlar turan dursunu tanımadan onun hakkında ileri geri konuşmaktan hiç çekinmiyolar. herkezin inancı farklı olabilir ama sen bi insan hakkında yorum yapiosan önce onun kim olduğunu bilmen lazım. Turan Dursun bilimsel bi insan ve savunduğu düşünceler son derece mantıklı. Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalim saygi çerçevesinde herşeyi konuşalim bu forum demokratik bi ortam bundanyararlanalim. saygıLarımLa |
Asıl bilmeden yorum yapanlar sizlersiniz. islamiyeti bilmeden yalanlamaya çalışıyosunuz.
|
Ilk önce sunun belirmek isterim Turan Dursun Kürtlerin pis bir millet oldugunu yazmistir. Kendisinin kaninda bu pis milletin kanindan bir payi olsa bile.
|
Aciz bir kul! allahını kitabını seversen şu islamiyetin ne olduğunu o yüksek ilminle bir anlatta anlayalım ve tam dini bütün bir müslüman olalım. Secdeye gömülelim. Yahu ne laf anlamaz adamlarsınız be! Adamlar 1400 senedir hala anlamak için uğraşıyorlar ve hala da anlayamadılar. Bir delinin kuyuya attığı taşı, kırk akıllı çıkaracağız diye uğraşıyor. Sen ne zaman anladın da, fetva veriyorsun? Yoksa sanada mı vahiy geliyor? :D
|
Materyalist aslanım hiç merak etme seni de secdeye öyle bir gömerler ki kalkamazsın..zannetmeki yapılamaz ha.. örnekleriyle mevcuttur. şimdi sana firavun örneğini veririm gülersin üstüne üstük bide demi.. ehehe cehennemede adam lazım aslanım gül gül ben sevinirim buna :D
|
gerçekten ilim adına bazı şeylerin bu kadar aşağı alınacağını söleseler tahmin bile etmezdim..
sizlere gerçekten acıyorum hz.Muhammed(sallallahu aleyhi wesselem) Efendimiz'i gerçekten anlasaydınız savunduğunuz ilim dışı yalanı bir dine mal edemezdiniz...siz zaten ilimin mantığını yanlış bir insan tarafoından yanlış bir şekilde öğrenmişsinzi ama o kadar da heyecan ve yüreklilikle arkasında duruyorsunuz ki cahil cesaretinize hayran kaldım... :D al sana benim öğrendiğim ilimden bir soru...Kur'an'ı Kerim gibi bugüne kadar gerçek ve herşetyi kapsayan bir kitap daha varsa getir bana... ve Allah size verdiği ufacık beyinle kafa tutulacak kadar bir kavram değil...ama siz bilmezsiniz...aklınız ve iliminiz :D yetmez buna...Kuran sizden de bahsedio bilmio musunuz....aaaa..çok ayıp...tevbe suresini okuyun o halde ama ilimi öğrendiğiniz kişinin anlatımından değil tabiiki...sapkınlık sizin bu yaptığınız...yazık ediyorsunuz ahretinize... ama sabredeceğiz biz.. sizin hidayete kavuşmanız için dua edicem ve eğer bu size nasib olmazsa yanacağınız günü bekleyeceğim.. ahmaklar.... wesselam |
ve asbestburak.......
ismin cennetteki kutsal bir varlığın adıdır..nasıl ki ilmi öğrendiğin kişi kürtlüğünü inkar ediosa sen de ondan öğrendiğin ilimle adına onun gibi onun kadar layık yaşayabiliosun.. yazık sana bak hakketen üzüldüm sana |
Alıntı:
|
Re: Bazı arkadaşlara anlam veremiyorum
Alıntı:
Burada iki tür insan var.Bilgi edinmek ve tartışmak için gelenler ve sapık ideolojilerini yaymaya ve cihad yapmaya gelenler.Adamın amacı yıpratmak.Anlamak değil ki.Zaten belli bir olgunluğa erişmeyen ve islami yobazlıktan sıyrılamayan birisinin buradaki bilgilere nasıl yaklaşacağı malumunuzdur.Anlam verememenize gerek yok.Amaç saldırıdır.Bilimselliğe saldırıdır. |
Alıntı:
Bilim Turan Dursun değil de islam mı?Bilimsel bilgi doğruluğu kanıtlanmıştır.Sizin fikirlerinizin ise doğruluğunun kanıtı olarak ileri sürdüğünüz ise gene aynı kaynaktır.Kaynak verdiği bilgileri yalanlayacak kadar aptal değil ya.Sizler arapların laik Türk toplumuna bıraktıkları ve bu sistemin zayıf halkalarısınız.Evrim sizi tasfiye edecektir. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:37 . |