![]() |
3. Dünya savaşı
Önce tüm dünyada Aile planlanmasını başlattılar. Çünkü nufusun çoğalması
işsizliğe ve fakirliğe yol açacağını düşündüler. Şimdide Nufusun çoğalmasını istiyorlar. Ne olacak bu kadar insan, yeni bir gezenenemi taşıyacaklar hepsini. Yoksa hepsini öldürüp petrol yapımı içinmi kullanacaklar? Güya genç nufusun azaldığı bahanesiyle bizi çoğaltmaya çalışıyorlar. Dünya nufusu 7 milyara doğru koşuyor. Bu kadar insana iş, ev kim garantiliyor? Acaba 3. Dünya savaşına hazırlıkmı yapıyorlar? |
sevgili timsah üçüncü dünya savaşının provaları tahminimce gürcistanda yapılmaya başlandı ne diyeyim insanlığa hayırlı olsun:)
|
Kimsenin savaş gibi bir endişesi yok, küresel güçlerin tek amacı büyük tufan sonrasında mısırın başına gelenlerin kendilerine gelmemesi için dünya üzerinde güç azaltımı , malum 2012 ye az kaldı.
|
Saygideger timsah;
Insanligi dusunce de ve davranista yok etme savasi, 20.yuzyilla birlikte yeni bir boyut kazandi zaten, fiziksel yok etme savasida, bir delinin parmaginin ucunda. Ama yok etmeye calisip cabalayanlar, kendilerinin de bu savasta yok olacaginin bilincinde degiller herhalde. Yada, bakarsin, oyle bir silah gelistirirlerki, bu silah, dusuncenin dalgalarini algilayarak, sadece insanlik adina dusunenleri ve davrananlari yok etmeye yonelik olabilir. Gerci, dusunceyi uyutmayi, hem dini mentalitenin teslimiyetci politikasiyla, hemde bireyleri robotlastirma politikasiyla zaten surduruyorlar. Dusunce ve davranista var olmayan insanin, bu insanlik zihniyetinin, dusuncesine cikmamasi icin ellerinden gelen olanagi kullaniyorlar. Gelmekte olan sonumuz, getirmek isteyen zihniyete mezar olsun Saygilarimla; evrensel-insan |
3 dünya savaşı çıksa ne iyi olur bu sayede her devlet ülkesinnde sorun oluşturan fazlalıklardan kurtulur bu ülkedeki fazlalıkları söylememe gerek yok sanırım
|
Nasıl kurtuluyorsun fazlalıklardan? Bunu söylemene gerek var sanırım.
|
Alıntı:
Beni ideolojiler savasi ilgilendirmiyor nasil olsa herkes elbet olecek, fikirleri olduremezler, turerler yine. Beni ilgilendiren butun bunlardan bi haber yasayan masum insanlar ve cocuklar. Savas olmasin! |
Sanırım başlığı yanlış yazdım, aslında tartışmak istediğim konu, savaş
değilde "dünya nufusuydu" Konuyu nufusa çekmek istiyorum, neden çoğalmak zorundayız? Bu kadar insanı çoğaltıp ne yapacaklar? işsizlik her tarafı sarmış zaten, birde çoğalmamızı istiyorlar. Çoğaldıkça; İşsizlikde artacak. Savaşlar çoğalacak. Daha fazla gıda üretmek zorunda kalınıcak. Okul ihtiyacı yetmeyecek. Ev ve toprak fiyatları dahada yükselecek. Suç olayları dahada artacak. Daha çok sömürü ve haksızlıklar olacak. Listeyi dahada uzatabilirim. Amaç, daha sağlıklı yada vasıflı bireyler elde etmekmi? Yoksa savaşa hazırlıkmı? Nedir bunların amacı? |
Yahu savaş falan yok, yapılan tüm hareketler modern çağın hiksos avı.
|
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:13 . |