![]() |
Akıllı Tasarımın Çöküşü (Ken Miller'ın sunumu, Türkçe altyazılı)
Prof. Kenneth R. Miller'ın Akıllı Tasarımın Çöküşü başlıklı sunumu. Hem de Türkçe altyazılı olarak. Altyazı için Memo'ya teşekkürlerimi sunuyorum:
Video için tıklayın ->> Not: blip.tv'den video eklemek mümkün değil sanırım buraya. Onun için link vermek durumunda kaldım. |
Bilim Rahibi Miller , akıllı tasarımı çökertmesi için ; Eksik Halkayı vermeli buda mümkün olmadığı için çökertmeside mümkün değil.
Dinle bilim işte , dünyanın iki yalanı. |
Ne eksiği? Ne halkası? Heralde bir yanlış anlaşılma var ortada :)
|
Akheneton böyle kesin bilgiler edinmiş ermişlerdendir. O nedenle ehemmiyete almak lazımdır.
|
Videoyu baştan sona izledim.
Yönetimin bu videoyu da dosyalar bölümüne koymasını teklif ediyorum. Kabul edenler ? |
Ben videoyu rapidshare'a yükleyerek burada linkini vereceğim birazdan.
|
Aşağıdaki linklerden Türkçe altyazılı videoyu indirebilirsiniz. Her iki parçada 99MB civarında. İyi seyirler:
Kod:
http://rapidshare.com/files/137715503/KMonID.part1.rar.html |
Biyolojiden hiç anlamazdım lisedeyken.
Yeni yeni çalışmaya başladım. Şu akıllı tasarım nam teorinin canlılığın oluşumu konusunda evrim dışında nasıl bir mekanizma tasavvur ettiğini teorinin savunucularından bile öğrenemedim. Canlılık evrim dışında nasıl bir mekanizmayla oluşmuş olabilir? Sessizlik... Evrimi ideolojik olmakla suçluyor dinciler belki; ama bence asıl akıllı tasarım iliklerine kadar politik bir teoridir. Bu çok açık. |
Hoş geldin fuzuli.
Cevap açık aslında "akıllı bir tasarımcı" tarafından nihayi şekilleriyle birden yaratılmışlar. |
Eksik halka ne yaa bilimle uzaktan yakından ilgisi olmayanların kafasındaki eksik halka o yoksa başka eksik halka yok doğada bir o bilmişler var eksik olarak.
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:14 . |