![]() |
Sitemize Bağlanma Alternatifi
Sitemize proxy sitelerinden ulaşan üyelerimiz forumlara girmekte güçlük
çekmemek için aşağıdaki adresi kullanabilirler. www.turan-dursun.com |
Saygideger frodo;
Bende, desk topta sitenin iconu var. Bu, icon; eski link ismine bagli oldugu halde; sitenin cikisi; "www.turan-dursun.com" olarak cikmaktadir,"turandursun.com" olarak degil. Saygilarimla; evrensel-insan |
güncelleme......
Bu linkten girildiğinde engellenme ile karşılaşmadan normal (proxy kullanmadan) yolla sitemize ulaşabilirsiniz. |
dsaf
anti sansür diye bir program var youtube redtube gibi sitelere girilebiliyor bu sayede acılmasını istediginiz site varsa mail atin diyorlar mail atilabilir
saygılar.. |
Hollanda dan sitenin anasayfasina kesinlikle giremiyorum. Bu hafta basladi. Evelden bir sorun yoktu. Bir cok kisiye telefon edip baska PC lerden denettim olmuyor. Google dan forumlar basligindan girebiliyorum. Sitenin icinde oldugum halde ana sayfa ve diger basliklarada erisilmiyor.Sadece iletisim basligina erisiliyor. Bu problemi bu gün sayin cem'e de ilettim. Saygilarimla.
|
http://69.64.92.150/forumlar
en iyisi iple bağlanmak bende girememekteyim,birkaç gündür bu problem var. |
Bu problem birkac haftadir var, delx'e soylemistim galiba bir ay once...
|
arkadaşlar..
birkaç gündür sayfaların açılması bayağı uzun sürmeye başladı.. ben cevap yetiştirirken 2-3 cevap girilmiş görüyorum.. halbuki hızlıyımdır.. sitede hız problemi varmı bende mi sorun dersiniz...işiniz zor kolay gelsin... |
Alıntı:
ping turandursun.com Benim için buradan çıkan sonuç şu an 369 ms. Kabul edilebilir bir değer. Bu komut ile sizin bilgisayarınız ile sitemizin sunucusu arasındaki iletişim süresi belli olur. Gecikmelerdeki tek neden bu değil tabiki ama başlıcaları arasında.Bir de gecikme yaşarsanız hangi gün saat kaçta olduğunu belirtmenizde fayda var. |
yaptım enaz 379 ençok 714 ort 544 demek kötü değil.. ben daha hızlı isityorum demek ... teşekkürler
sanki bir cevap yazdıktan sonra kaydederken çok uzuyor... neyse sorun değil teşekkürler |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:10 . |