![]() |
AHLAK BILGISI
Alıntı:
Herkesin ama herkesin yorumlarini bekliyorum. |
Turk''ler dunyadaki en ahlaksiz millettir..
bu cümleyi kullanması iyi olmamış türkiyede ahlaksızlık çok fazla olabilir ama dünyanın en ahlaksız milleti tanımı bence olmamış. |
evet..dünyada ahlaksızlık çok çok fazla ama bu fazlalığın en tepesine getirip türkleri koymak bencede biraz haksızlık olmus..
|
ahlakın ve ahlaksizligin tanımi bizim inandigimiz din olan islama dair bir cok kaynakta özellikle Kuran-i kerim''de vardir. ahlakli insanin ve ahlaksiz insanin ozellikleri tasvir edilmistir. bizim ogretimiz ve ogrendigimiz budur.
ben haci kardesin bize "öğrenin" dedigi yani kendi kabul ettigi ahlak ve ahlaksızlık anlayısını ve tanımını merak ediyorum. öğretirse sevinirim. türkler konusundaki cümlesini ise klavye talihsizliği olarak görüyorum. saygılarımla. |
Hürriyet'in haberine göre Yaşar Nuri Öztürk, öldükten sonra gidileceği sanılan cehennem ortamındaki zebanilerle konuşması betimlenerek, islami mizah dergisi misvak tarafından karikatürü yapılmış. Karikatürdeki rahiye nasıl uydurma bir kavramsa yani gerçeğe tekabül etmiyorsa, cehennem ve zebani kavramları da gerçeğe tekabül etmez. Karikatürü çizenler bu islami maskaralığın farkındaymış gibi çizmişler. YNÖ'nün ölüsüyle alay edelim derken islam ile alay etmişler. Rahiye = Zebani = Gehinnom.
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/77...c7732e489252a9 |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:10 . |