![]() |
Onur Üyemiz Cem
Sitemiz kurucusu Cem farklı alanlarda yoğunlaşmak isteğini dile getirerek idari
görevlerinden istifa etmiştir. Cem sitemiz içerisinde başlattığı projeleri ve teknik sorumluluklarını yerine getirmeyi sürdürecektir. Cem arkadaşımıza siteyi bu günlere getirmek adına verdiği tüm uğraşlar için yürekten teşekkür ediyor ve daha uzun yıllar "Onur Üyemiz" olarak katkılarını sürdüreceğine inanıyoruz. Söylenecek fazla bir şey yok. Seninle çalışmak, üretmek ve hatta kavga etmek bile zevkliydi. Teşekkürler Cem. Y.K |
Sitemizin bunca zamana kadarki olan ivmesinde, türlü didişmelerin ve yıpratma saldırılarının her birinden dik duruşu ile çıkmasını bilen ve asla taviz vermeden, ümidini yitirmeden zemine saglam olarak basabilen Cem'e teşekkürlerimi iletirim.
Bunca zamanki çabanın bir yorgunluk dogurması da kaçınılmazdır. Bundan 2 sene kadar önceki durum göz önüne alındıgında Cem neredeyse bir günah keçisi yapılmaya çalışılmış ve her şeyden sorumlu bir kişi olarak suçlanmaya çalışılmıştı, ama zaman Cem'i haklı çıkardı. TD sitesinin de bir tek adam yeri olmadıgını, üyelerinin kollektif bir inisiyatifi oldugunu ispatladı. Yeni üyelerimizi siteye daha da sahip çıkmaya davet ediyorum. Yenileri yetişsin ki bizler de Cem'in açtıgı yolu takip ederek bayrak degişimini tamamlayalım. Çok teşekkürler Cem. İyi de ben kimle didişecegim şimdi. :D saygılarımla |
Saygideger arkadaslar;
Sitemiz adina; uzucu bir haber. Fakat, yasam devam ediyor. Eminim, yonetim kurulu, bu boslugu, o bosluga layik bir uye ile dolduracaktir. Cem, arkadasima da; bundan sonra alacagi baska alanlardaki sorumluluklarda; basarilar dilerim. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sevgili cem emeklerin için teşekkür eder başarılar dilerim...
|
Özgür bir düşünce ve tartışma ortamı için verdiği emekler dolayısıyla Cem'e teşekkür ederim.
|
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. YK'daki arkadaşlarımın beni Onur Üyesi olarak şereflendirmesi de oldukça nazik bir davranış.
Sitemize vereceğim zamanı ve emeği bundan sonra idari konularda değil sitemizde oluşturulan çeşitli çalışma gruplarında ve webmasterlik düzeyinde devam ettirmeye karar verdim. Yaklaşık 11 yıldır bazen tek başıma, son yıllarda ise değerli grup arkadaşlarımla kollektif olarak sürdürdüğüm idari yönetim görevimi, yönetimdeki arkadaşlarımın layıkıyla yapacağına yürekten inanarak devrediyorum. Bu kararı almamdaki etkenleri sayarsam: - Tabanı, sitemizde ifadesini bulunan felsefe ve düşüncedeki üyelerimiz olan bir aşağıdan yukarı yapılanma modeli ve demokratikleşme için sadece bu mekanizmaların oluşturulması değil aynı zamanda kafalardaki imajların da değişmesi gerektiğine inanıyorum. Kuruluşundan beri hep varolan bir yöneticinin bulunduğu bir kurum gerçekten demokrasi oluşsa bile böyle bir imaj vermeyecektir. -Uzun metrajlı bir video belgesel projesi başlattım. Projenin tasarım ve giriş kısmı bana göre iyi olduysa da ekibe katılım çok yetersiz görünüyor. Bu durumda benim projenin sadece yöneticisi ve çalışma ekibinde görev alanlardan biri olmamdan ziyade projeyi hem üreten hem de yöneten durumunda kalacağım yönündeki görüşüm gittikçe ağırlık kazanıyor. Bu durumda hem idari göreve hem de böyle bir projeye ayıracak zamanım olmamasından dolayı birini bırakmam gerekiyordu. Yönetim Kurulu'ndaki görevimi kuruldaki arkadaşlarım devam ettirebilir ama belgesel projesinde devamlılığı sağlayacak birisini göremememden dolayı Yönetim Kurulu'nu bırakmayı düşündüm. İlk başta da belirttiğim gibi gene buradayım, gene aranızdayım. Bir cephede savaşan komutanın bir birliğini cephenin daha zayıf yerine kaydırıp o bölgeyi güçlendirmeye çalışması gibi yorumlayın durumu. Teşbihte hata olmaz. Umarım kollektif çalışmalarımız ivmelenerek yükselmeye devam eder. Hepinize sevgilerimle. |
hayırlısı olsun diyelim.
Cem, yine de kafanı şişirmeye devam edeceğim, benden kaçışın yok. Not: Onur Üyesi oldu demişsiniz fakat tescilini yapmamışsınız. hala kıdemli yazar yazıyor. |
Biraz da ben iğneleyeyim
Cem'in yönetim Kurulundan ayrılması bir bakıma iyi, bir bakıma da kötü oldu.
İyi tarafı, daha verimli konulara zaman ayırabilecek olması. Kötü tarafı ise, dayanamayıp kararlara müdahale etme olasılığı. :D YK üyesi iken müdahaleciliğinin az da olsa su götürür tarafı vardı. Artık site sahibi ve webservant olarak mı bu hakkı kendinde görür acaba? :rolleyes: Gerçi site oturmuş, müdahaleye gerek bırakmazlar. Yeter ki rayından çıkmasın. Bu arada onur üyeliğini kutlarım sevgili Cem. Yalnızlık sıkıcıydı. :) |
Kötü tarafı ise, dayanamayıp kararlara müdahale etme olasılığı.
Böyle bir olasılık bizim istegimize karşı ( en azından benim ) Cem tarafından elimine edilmiş Pante. Cem kendisini YK tartışmalarını göremeyecek bir şekilde konumlandırmış . Sadece YK kararlarını uygulayacak konuma getirmiş. Kaldı ki Cem uzun bir süredir tüm yetkilerini de paylaşmakta idi. Yani böyle bir olasılık pratik olarak kalmamış. saygılarımla |
Alıntı:
|
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:14 . |