![]() |
Al sana çarşaflı stand-up'çı
Çarşaflı CHP'li olur da çarşaflı 'stand-up'çı olmaz mı? Şaka değil gerçek; lütfen 'nasıl olur' demeyin!
39 yaşındaki Hatice Çöpoğlu aslında bir laborant. Ama başörtüsü nedeniyle işinden ayrılmak zorunda kalmış. Yaşadığı tüm sorunları ti'ye alan Çöpoğlu, 'Kadınca Kararınca Şakalar' adlı stad-up gösterisiyle ilk kez bugün sahneye çıkacak. http://www.internethaber.com/news_de...erstitial=true sevgilerimle, |
sevgili şeyhzade insanin üstündeki örtü nasıl olursa olsun .her insan ortak duygularla mücehhezdir şimdi bu yönden bakacak olursak olan on derece olağandır
|
sevgili ozgur beyin
ben size katiliyorum.herhangi bir olumsuz yorumda yapmadim zaten. sahsi dusuncem,son derece olumlu. bence bu kisim halk biraz daha ikinci plan kalmisti, yavas yavas kabuklardan cikiyorlar. |
ilginç bir atılım daha...
|
Saygideger arkadaslar;
Demek, bu konudaki; ilk de, dini dunyadan geldi. Eeee, sasmamak gerekir. Tarihte de; dusunce ozgurlugunu savunan; dunyeviligi ortaya atan v.s. hep dini temelden geliyor. Acaba, birden, bire bir an, herhangibir dusunce ve davranis sonucu "teslim olamama", hep bir ilklemi sonuclaniyor? Bu, konuda; adini, sitemizin tasidigi, Turan Dursun' da; dinden gelmedi mi? Simdi, diyeceksiniz "Hepimiz, din ile tanri inanciyla buyuyor, buyutuluyoruz" ne diyeyim! Sizde, haklisiniz. Saygilarimla; evrensel-insan |
her sey yavas yavas,zamanla sevgili evrensel insan:)
kabuklar zamanla kirilcak. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:14 . |