Turan Dursun Sitesi Forumları

Turan Dursun Sitesi Forumları (https://turandursun.com/forumlar/index__1.php)
-   Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz (https://turandursun.com/forumlar/forumdisplay.php?f=40)
-   -   Siteye yönelik güzel yorumlarımız (https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=8609)

Ratiönalism 26-12-2008 23:12

Siteye yönelik güzel yorumlarımız

Kısa ve öz olarak yorum yapmak istiyorum

İNSAN gibi forum
Forumun içinde gerçek ''İNSANLAR''var

Yani benim can suyum ve canım dostlarımın bulunduğu,paylaşımcı bir forum:)

kappapi 26-12-2008 23:34

Kısıtlı süredeki görüşüm, "anti-islam" odaklı "angrymob"

frodo 27-12-2008 10:46

Alıntı:

kappapi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 146400)

İlginç bir yaklaşım kappapi. Yanlış bilmiyor isem "angry mob" deyimi cadı yakma
törenlerinde eksik olmayan meraklı kalabalıklar için kullanılılır(mış). ??

kappapi 27-12-2008 17:41

Galeyana gelmiş kızgın kalabalık demek frodo. Ben öyle görüyorum hayata ve herşeye dair fikir yürütmek yerine beyhude meselelerle ilginenen ve trolleyenlerle dolu :) Tabii ki herkes ne isterse onu yapar beni ilgilendirmez.

Ayejj 27-12-2008 18:20

Alıntı:

kappapi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 146551)
Galeyana gelmiş kızgın kalabalık demek frodo. Ben öyle görüyorum hayata ve herşeye dair fikir yürütmek yerine beyhude meselelerle ilginenen ve trolleyenlerle dolu :) Tabii ki herkes ne isterse onu yapar beni ilgilendirmez.

Düşüncelerimizde haklı olduğumuzu savunmaya çalışıyoruz.Ne yapalım yani hiç konuşmayalımda birileri istediği gibi at mı koştursun.

unbe 03-01-2009 11:41

sn. Ayeji
Türk halkının geneli gibi suskun olsak ve hiçbir fikrimizi savunmasak sanırım birileri daha mutlu olurdu....inadına onları mutsuz edelim ve fikirler uçuşsun!!!

dr humanist 03-01-2009 21:29

Alıntı:

kappapi´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 146400)

sevgili kappapi;

bak yukarda kocaman yaziyor dinlerden ozgurlugun sesi diye.bunu anti-islam olarak da algilayabilirsin,anti-hristiyan bilmemne diye de.diger islami sitelerin aksine,demokratik ve saygili bir sitedir burasi.

saygilarimla

kappapi 03-01-2009 22:37

Sevgili dr humanist;
Durmadan Kurranda "xyz" demiş "hehhehe mantık hatası" "böööö" ve benzeri şekilde ki mesajların diğer mesajlara oranlar daha çok olması "anti-islam" haline getiriyor. Bu yüzdendir ki "anti-hristiyan" olması pek mümkün değil.

Kurran'da "bla bla bla" demiş. "Yanlış o halde tüm dinler yalan yaw" benzeri temel mantıkla çelişen çıkarımların oldukça fazla olmasıda "düşündük fikirler ürettik" bahanesini geçersiz hale getiriyor. özellike düşünme bölümünü :) Var olan çeşitli görüşleri "doğru lem bunlar" diye idda etmek bilim etiği ile çelişir.

Demokratik ve sayıgılı konusuna katılıyorum.

Şüpesiz ki tüm mesajları okumam mümkün değil, o yüzden yakın zamandaki bazı mesajlardan edindiğim görüş bu. Tabii ki çok eskiden nasıl dı ? bilemiyorum doğal olarak.

İlk mesajımda da belirtiğim gibi tabii ki bunları yargılamak bana düşmez, kim ne yaparsa yapar :)

frodo 03-01-2009 23:41

Alıntı:

Kappapinin bakış açısında haklılık payı olamaz mı ? Olabilir elbette. Ama beklentim bu eleştiri ile birlikte kappapi'nin "hayata ve herşeye dair" açılımları görebileceğimiz iletilere imza atmasıdır.

Böylelikle beyhude meselelerde direten forum trollerinin ufukları açılır.

evrensel-insan 23-02-2009 16:23

Guvenim ve Saygim Var

Saygideger arkadaslar;

Sitemizin mudavimi ve iki aktif uyesi olan; dilaver ve pante arkadaslarimiz adina, bireysel olarak bir mesajim var.

dilaver arkadasimizin, insanoglunun toplumsal yasam ve iliskileri adina tarihsel gelismesindeki; bilgisinin birikimini, bizlerle paylastigi icin;

Pante arkadasimizin; bilhassa Islam ve muslumanlik olmak uzere; dini konulardaki bilgisinin birikimini bizlerle paylastigi icin;

Her ikisine de, bu konulardaki; calisma ve arastirmalarinda basarilar dilerken, ve bizlerden bu birikimlerini esirgemeyeceklerinin de bilincinde ve farkinda olarak, kendilerine; verdikleri bu bilgiler icin, bireysel olarak bilgi ve birikimi olduklari konularda hem guvenim hem de saygim oldugunu -inanc disi oldugum icin inanctan bahsetmiyorum-bildirir, hem kendilerini kutlar, hemde arastirma ve calismalarinin devamini ve bizlerle paylasiminin devamini dilerim.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:20 .