![]() |
Arkadaşlar
Arkadaşlar,lütfen sitedeki arkadaşlar yalvarıyorum size bana gerizekalı çocuk gibi davranmayın.
Tamam,benim düşüncelerim davranışlarım sizlere göre çok çocuksu gelebilir ama lütfen saygı duyun. Bazı arkadaşlar o kadar kalbimi kırdılar ki:( Ben ne yaptım size ne yaptım:( Niye benden kaçıyorsunuz Yeter,ne olur bana hayatın acımasızlığını yapmayın.Rica ediyorum,çünkü bunu istemiyorum.Gerçekten çok gücendim. Benden nefret edenlere,benden kaçanlar,sevdiklerim ama sonradan kaçanlara ben yinede sizi çok seveceğim.Ama ne olur bana böyle davranmayın. Eğer devam ederse foruma veda edebilirim. |
Rasyo ;
Bu konuyu hıc acmamıssın varsayıyorum..Konusuklarımızı unutma sevgiler... |
Tamam ben zaten sana söz verdim:)
|
Sevgili rasyo,
Sohbet odasına girmez oldun orda ne güzel muhabbet ediyorduk. Ama özel mesaj aynı işlevi görmüyor, birbirimize mesaj atmakla sohbet odasında konuşmak farklı şeyler. Bizler seni seviyoruz merak etme sevgiler |
sevgili rasyo bende seni çok seviyorum
ama müslüman olursan daha çok sever sana çikolata alırım Bana ebeveynlerinden bahsedermisin nasıl insanlar inanç konusunda |
sevgili Rasyo seni kendi öğrencilerimden biri gibi benimsedim.
Sen forumun ışıldayan güneşisin ;) |
Ah be karadenizlim ;
Yine krizi fırsat a dönüştürmeye çalışmışsın :cool: Rasyo, sen - ben ve buradaki herkesle beraber büyüyecek..Tıpkı bir fidanın bir ağaca dönüşmesi gibi.. Çikolata işine gelince , isteriz ağzımız ve muhabbetimiz tatlanır .. |
Saygideger karadenizli;
Cikar amacli musluman yapilan bir kisi "gercek ve olmasi gereken musluman" olamaz. Yoksa, sen "gercek ve olmasi gereken musluman" degilmisin? :eek: Saygilarimla; evrensel-insan |
Karadenizli,
Yine çifte standardını sergilemiş ve insanları sevmenin şartı olarak inançlarını göstermişsin. Bravo :) Helal olsun İçindeki insan sevgisine (!) :D |
rasyocum
hepimiz seni seviyoruz ve sana hoşgörüyle yaklaşıyoruz kim üzdüyse seni unut gitsin ayrıca senin yaşındaki birine göre de ben seni oldukça olgun buluyorum sakın üzme kendini olur mu canım. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:40 . |