![]() |
niye haber vermiyorsunuz kardeşim.
Bu site bilmemnekadar zaman olmuş kurulalı bana haber veren allahın kulu yok. Öyle olsun beyler & bayanlar.
Neyse bende geldim tam oldu.. Kafa dengi adam varsa gelsin bulsun beni neyse ben kaçtım gidip iki forum karalayayım. not : takıldığınız birşey varsa sorun çekinmeyin :) |
bana da vermemişlerdi ... heralde "nasıl olsa bulurlar" demişler! :D
hoşgeldin. A. |
Saygideger iknasizor;
Sitemize ve aramiza hosgeldin. Saygilarimla; evrensel-insan |
Sayın İknasızor;
Benimde haberim olmadı ama buldum... yaşasınnnn.. Aramıza hoşgeldiniz... parmis Güneşin-kızı |
Ben zamanında site yönetimine dediydim..
El ilanı bastıralım,cami önlerinde filan dağıtalım diye ama.. sakalımız yok tabi...bak Millet bulamıyo işte..! İknasızor abim/ablam,Dinlerden Özgürlüğe hoşgeldiniz. Umarım sitedeki müslüman abiler sizi ikna eder,doğru yolu bulursunuz böylece başınızda göğe erer..!:) Aramıza hoş geldiniz. |
Sn iknasızor ,
Hoşgeldiniz kalıcı olmanızı dilerim.. |
Sevgili İknasızor,
Ben sana haber verecektim lakin ikna edemem gelmez diye düşündüğümden haber vermedim. Kendi düşen ağlamaz bulmuşsun bak hadi bakalım ikna olacakmısın yoksa zormu paylaşalım. sevgiler |
Sabit fikirli arkadaşım aramıza hoşgeldiniz..
|
Alıntı:
Mesajimida yonetim silmis iyi yapmis. Ondan once haklisin yazdiydim ama kabasin iste okumamissin ustume gelmissin.:p |
Alıntı:
Kabasın demekte ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anladım...İknasızor arkadaşın tanışalım başlığında ilk önce ona hoşgeldin,beşgittin demen lazımken,sen çıkmış ona yazdığım hoşgeldini kıskanmışsın...Kıskanma kıskanma,sen de hoşgeldin:) |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:57 . |