![]() |
Nede Allahcisiniz be . Allahcilar sizi .
Hayret ediyorum bunca gencecik insanlarimiz böyle sacma sapan bir dinin esiri olmuslar. Akilli olun akilli, hayat sürüp gidiyor bir gün pillerimiz bitecek hayatinizi dincilikle gecireceginize adam olun adam.
Kuran Türke yakismiyor! Arab alsin ... k..na. |
KORKU UĞRAMADI BURALARA
MALAZGİRT ´E , ÇALDIRAN ´A ,ÇANAKKALE ´ YE ÇÜNKÜ MEYDANLARDA, ALPARSLAN , YAVUZ HAN VE ATATÜRK VARDI... KALPLERDE İMAN DİLLERDE TEKBİR VARDI... |
Atatürk ve tekbir aynı yerde. Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur şimdi.
|
Alıntı:
** Iman Türklerde dinden degil kendine milletine gelen inanctan gelir. Islamlada bagdaslasir ama sadece islamla degil. |
Türkler önceden (islamdan önce)savaşlara tekbir getirerek "allahu ekber" diyerek mi gidiyordu? Türlerdeki iman değildi. Yani senin anladığın anlamdaki iman değildi. Cesaretti. Atatürk muhammede de "arapoğlu" diye hitap eder.
|
bilader bu türklük nedir bir anlatsana, köpek miyiz biz türlerimiz mi var, türk ermeni kürt alman diye?
ırkçılıkla bir yere gelemezsin. |
Alıntı:
|
örnek var bakayım bu ilerleyen ülkelere
|
Öncelikle Atatürk gibi bir adam peçeyi,sarığı kaldırmış ben ne bilim şapkayı getirmiş.bak anadolu köylüsüne şapka takar adam herşeyi değiştirmek yerine yol göstermiş.Ve bir halkta kolay değişmemektedir belki bir 20 yıl daha sağlıklı yaşasaydı yurdumuzda çok şey daha farklı olacaktı.Nüfuz cüzdanına bir ateist bir Desit yazdırma gbi bir durum söz konusu olamazdı ki o zaman kara cahil sayılcak kesimler çok yüksekti ve bunun doğuracağı kötü sonuçların olacağı kesin olarak görülebilmektedir.Yani Arkadaşlar yüz yıllardır gelen bir şeyi tek bir insan yinede çok çok değiştirmiştir ve buna bir insanın gücü yetmez Ancak ATATÜRK gbi dehaların gücü yeter.Yinede bazı şeyler farklı yorumlanıp farklı tepkiler alabilrid ondan islam yazılmıştır.
İYİ FORUMLAR DİLERİM... |
Böyle oldugunu biliyorum..sizi denedim..
Irkcilik dedin al sana ülke: Almanya, Ingiltere, Fransa, Italya, Japonya, Cin, ABD....Hepsi bir irkcilik üzererine kurulan ülkeler. ABD dahil. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:19 . |