Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2008, 12:54
kemal kemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Turk solu dergisinin guney dogu raporunu,kurtleri analizi ve bir suru yazdigi zirilti denebilecek,hic bir tartisma kalitesi ve bilimsel niteligi olmayan yazisini okudum... Samimiyetimle soyluyorum yazilanlara KARGALAR bile guler... Bir de beni uzen,DENIZ GEZMIS ve ARKADAS larinin resmlerini sozde turk solu olan bu dergiye koymalariydi, (insanlik denen buyuk ve soylu aile nin bu guzel insanlarini) siz o -EDIT- emellerinizde kulanamassiniz,kulandirtmayiz. Hangi (gizli servise) hizmet ettiginizi henuz bilmiyorum su TURK SOLU dergisinin ama bu sefer de BASARAMIYACAKLAR. Eminim ki bu sekil de AJAN ve provakatif faaliyetler olmasaydi belki de on defa kucaklasmistik bizler..Ama basaramiyacaksiniz atesin suyun uzerine ant olsun ki yine tutmayacak bu oyunlar,kazanan HALKLARIN KARDESLIGI olcaktir.. Kurt sorunu (pkk) dan oncede var di hatta CUMHURRIYET'en once donem donem sawaslar yasanmissa bile,tarih de birbirimizle uzun zaman dan beraber yasama nin verdigi sicaklik ve samimiyetleri on plandaydi KURT VE TURK halklarinin.Ve bunu basaramiyacaklar tekrar ediyorum,(her ev de turk var,Her ev de kurt var) bizi BIRBIRIMIZE BAGLAYAN kutsal ANADOLU ATESI var,bu cakkalar ve onlarin enikleri halklarin tarihin de DEGIL NOKTA bir YAMUK ViRGUL bile olamazlar.....

not : AKHENATON amacin ne oldugunu iyi biliyorum,ama sen ve senin gibilerin aramiz da asla yeri olmayacak unutma , adini degil azima almak, bakarken bile midemi bulandiriyo...........

KEMAL ....

Konu imhotep tarafından (31-08-2008 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.