vartor´isimli üyeden Alıntı
Sevgili matillda,
Ben sikintili gunlerimde, Dunyanin diger ulkelerindeki insanlarin ne halde olduklarini dusunurum; En cok da afrika gelir aklima, Acliktan kemikleri sayilan insanlarin, kemirecek bir kok bile bulduklarinda, yuzlerinde olusabiliecek tebessumu hayal ederim. Karim, disari ciktigimzda, hangi ayakkabim daha yakisti diye giyip cikardiklari, gozumun onune, yalin ayak, camura batmis siyah ayaklar getirir gozumun onune. Belki de kotumser olmam, bana hayattan cok sey beklememeyi, gelenleri de kabul etmeyi ogretti.
|
Değerli "vartor"
Bu cümleleri mail yoluyla hamil-i yakınlarıma yollayabilirim "vartor arkadaştan alıntıdır" diye
Son derece haklısın. Kendi cephemde çok büyük sorunlar yok içsel sıkıntıya dair ya da; Kişisel hiç bir aksiliği veya olumsuzluğu aşılmaz olarak görmüyorum da diyebilirim.. Ufak tefek şeylerden çığ yapılıp üzerime (isteyerek ya da istemeyerek) gönderilmediği sürece biraz da..
Hani derler ya: "En kötü çözüm çözümsüzlükten iyidir" bu da kendimize tutacağımız aynanın üstünde yazması gereken cümlelerden biri sanırım.