Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2006, 14:51
beelzbb beelzbb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

beelzbb - MSN üzeri Mesaj gönder beelzbb - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Re: THEO VAN GOGH' UN "SUBMISSION" ADLI FİLMİ

GOZDE";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım beelzbb'ye
Sen çok yaşa emi Arkadaşım demiş ki "o halde namaz kılarsa başına zaten öyle bişey gelmesi kuvvetle muhtemeldir" Eh ben sana ne diyim. Seninle alfabenin A sından başlamak lazım. Arkadaşım filmin bu sahneleri gerçek hayatta bu bayanın böyle namaz kıldığını göstermek için çekilmemiş bana kalırsa. Bu bir senaryo , şeriatla yönetilen *toplumlarda yaşanan bir durumla ilgili yapılmış değerlendirme ya da eleştiri ya da tepki diyebilirsin. Senaryonun içerisinde bu tepkiyi göstermek o sahneler çekilmiş gibi geliyor bana umarım anlaşılır olmuştur sizin için.
Hem öyle namaz kıldığını varsaysak bile başına gelenleri hak etmişmidir sence? Ama yorumuna bakılacak olursa böyle giyinen ve böyle davranan kadınlar herşeyi hak ediyor sana göre. Yazık valla .
Gozde hanım gene kendi yorumunuz kimse yaptığı bir davranıştan ötürü sorgulanamaz lakin kamu düzeni hukuk kurallarını aşmadığı sürece herkez istediği şekilde yaşamak da özgürdür ne şimdi ben öyle namaz kıldı diye o muameleyi hakkettimi diyorum tutup da tecavüz edilmeli midir diyorum ya sizin islamdan anlayışınız nedir??islam herşeyden önce sevgi adaleti ve düşene yardım elini uzatmayı öngörür zekat örneği neyse...dul ve yetimlere bakmayı ama sizin düşencenizde olduğu gibi karşıdan değil bir inannlı olarak bu film beni tahrik etti submission filmini hırıstiyan bir arkadaşım var ona da izleticem sadece bu görüntü yeter yorumunu alicam bu düpedüz tahriktir ben sadece bir yorum yazdım sabr dedim hem bayan olması da gerekmez aynı şey bir erkeğin de başına gelebilir sabr sabr sabr diyorum bakın filmin tamamını izlemedim sadece ordaki bayan bu tecavüz olayından sonra kendimi bırakıp senden (Allah) umudumu kesip peçemi mi açayım gibi bişeyler söylüyo ki söyleyebilir saygı duyarız isteyen istediği yaşam tarzını seçebilir sadece islamı kötülemek ve tahrik amaçlı çekilmiş iğrenç bir sahne dürüst olun önyargılı yaklaşmayın diyorum YAŞASIN ÖZGÜRLÜK