Re: Kalbi Mühürlü Olmak Ne Demek?
''Aklımızı kullanmalıyız okurken.Çünkü o mühürlü değil galiba...Aksini iddia eden var mı?'' ya hu daha şimdiden 2 abim de aklını inkar etti.Doğru okuyun abilerim körlemesine girmişsiniz ikiniz de.Gene önyargı.Sadece düzgün okuyun anlamaya çalişin.
Spartacus abi evet beel zebub yeni ahitte geçer.Şeytan anlamına gelir.Başka bir anlamı da Sineklerin tanrısıdır.Ben şeytan anlamını tercih ediyorum.Hep peşimde hepimizin peşinde olduğu gibi.Aklımdan hiç çıkmasın diye bu nicki seçtim ama nafile uyuyorum hep ona.Yandım ki ne yandım.Kendini hep hatırlatsın diye ama...Nerde...
Şimdi burda hepimiz özgürüz demi? görüşüne katılmadığım 2 abim cevap yaziolar bu onların seçimi.Allah bu yüzden onların kalbini mühürlüyo o halde çünkü onlar kendi istiyo bunu.Allah sadece iyiyi ve kötüyü diliyor.Aralarında hüküm veriyor.Aynı hakim gibim yani Yanisi adil gayet adil.
Ying ve yang gibi.
Kalpleri mühürleten bizleriz o halde abilerim.Terciher bizim.İrade bizim.Seçim tastamam bize ait.Ancak bilen o.Ben bu topici sadece Allah keyfi bir şekilde cennet ve cehennemi doldurcak anlayışına sahip olanların bir kez daha düşünmesini dilediğim için açtım.
|