Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2015, 09:47
Stepal Kepton Stepal Kepton isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

turin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"İnsanlar bir başlangıç bir de son isterler" di benim koyduğum kötü son.
Anlıyorum. İnsanlar bir başlangıç ve bir son istemezler. Bu süreç aslında böyle işler. Hiç bir insan kendi isteği ve tercihleri ile dünyaya gelmediği gibi nasıl sona ereceğini de (normal şartlarda ki insanlar) kendi belirleyememiştir. Bu var olan her şey için geçerlidir. Çünkü vardır. Bir şey varsa eğer vardır. Çevremizde ve evrenimizde her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır. Ölüm deriz aslında burada daha önceki konularda bahsedilen yok olmaz dönüşür ilkesi gerçekleşmektedir. Fakat yine de bu var olan o şeyin yok olması, aslında onun ölümüdür yani sonudur. Atomlarına ayrılması ve diğer şeyler dönüşmesi onun yok olmadığı anlamına gelmez. Örneğin insan öldükten sonra vücudu toprağa ete oto karıştıktan sonra başka vücutlara hayatlara parça/malzeme olması insanın aslında ölmediğini yaşıyor olduğu anlamına gelmez. İnsan, insan olduğu için ölmüş ve yok olmuştur. Bu bir insan için, başlangıç ve sondur. Aynı kurallar diğer var olan her şey için de geçerlidir.
Biz ölünce madde olarak dönüşüyoruz ve toprağa vb. karışıyoruz falan. Peki yakılan insanlar ne oluyor?

İçinizde ki Yaratıcıya sıkı tutunun! – Stepal Kepton
deistim.com