Şüpheci Dinsiz´isimli üyeden Alıntı
birkkenau,
Belli ki, klavye cihatcısısın. İnancını da alıp gelmiş, burada nur saçıyorsun.
--/--
Üye olduğundan beri bize kafasız, beyinsiz, ahmak, o.çocuğu, geri zekalı, anasının a.ı, şerefsiz, cahil gibi hakaretler ettin. Sabrım çoktan taştı, ama insanlık hatırına, sana kendinin ne kadar iğrenç bir varlık olduğunu göstermek lazım.
Bakalım:
- Mağarada vahiy geldiğine inanılan,
- En eski 1000'li yıllardan kalma sözde kutsal metinlerin değişmediğine inanılan,
- Bütün kültürü sözde peygamberin ölümünden 230 sene sonra yazılan üfürüklerden gelen,
- İnsanlık adına -bilinenden fazla- fayda sağlamayan,
- Bölge mitolojilerinin harmanlanmasıyla oluşturulan,
- Cahilliği düstur edinen, bilimi günah bilen,
- Kan dökmekten, köleleştirmekten, tecavüz etmekten, işgal-yağma yapmaktan, haraç almaktan başka bir işe yaramamış olan,
İslam inancına inanmıyoruz.
Ayrıca bildiklerimiz;
- Dinini milliyetini doğduğun coğrafya belirliyor,
- Annen-baban müslüman diye, sen de müslüman oldun,
- Sana, senin dinin doğru, diğerlerinin yanlış olduğu, diğerlerinden nefret etmen öğretildi,
Müslüman olmanın, bizden nefret etmenin başka bir nedeni yok.
Bunun üzerine;
Buraya gelmişsin, hoş geldin demek isterdim ama hiç hoş gelmemişsin, bize yukarıdaki hakaretleri saymayı kendinde hak olarak görüyorsun. Beyni kertilmiş her yobaz gibi gelmiş burada pis pis konuşuyorsun.
Tekrar soruyorum, bu kibir nereden geliyor?
|
kaç konuda başka toplumların yaptığı davranışlarla İslam'ı derecelendirmeye çalışıyorsunuz. ben inancım olduğu halde bir yanlış yapıyorsam bunun ceremesi İslam'a çektirilmez bu yanlışı yapan benim ve hatalı olanda benim demektir. yukarda madde madde saydıklarının hiçbiri İslam'da yok, mesela insanlık adına bilinenden fazla fayda sağlamayan yazmışsın 1400 yıl önce niye insanlık kendi kendine Kur'an'da bildirilenleri bulmadı ve buna karşın niye Kur'an'da "Kur'an'ın bildirdiklerinin doğruluğunu bir müddet sonra mutlaka öğreneceksiniz" Ayeti bulunuyor ezeli kudreti ve sonsuz gayb bilgisiyle ALLAH (C.C.) insanlığın bu teknolojiye geleceğini biliyordu ve Kur'an'ın bildirdikleriyle insanların geldiği noktanın kesiştiği anlaşılıp insanların ibret almaları beklenirken, ALLAH'a meydan okuyup ben buldum ben geliştirdim ben onu yaptım bunu ettim diyen kibirden geçilmeyen insanlar topluluğuna denk geldik. şimdi üstteki mesajda sana o kadar delil gösterdim asıl senin kibrin nerden geliyor sen önceki mesajda sorduğum sorulara cevap versene?
İslam cahilliği öngörmez hatta ilk emri "oku" emridir yeryüzünde aptal aptal dolaşmada oku öğren kimselere tanınmayan o nimet lütfunu yani aklını kullan. bilimi günah görenler cümleye ilk başladığımda yazdığım gibi İslam'daki emirleri insanlara hapis haline getirip kısıtlamaya beyinlerini kısırlaştırmaya çalışan şerefsiz yobaz insanlara aittir, bu şerefsizlerin yediği haltların sorumluluğu İslam'a yüklenemez.
İslam'da tecavüz köleleştirme olsaydı kadınlar Peygamberimiz zamanındada itilir kakılırdı halbuki O Alemlere rahmet Peygamber kızların diri diri gömülmelerini engellediği gibi onlara ALLAH'ın izniyle bilmedikleri haklarını iade etti, günümüzde kadınlar hor görülüyorsa bu İslam'ın suçu değil onu yapan zihniyetin suçudur yani kişiye aittir İslam kadına kıyın öldürün demiyor ama İran gibi katı rejimlerin uygulandığı ülkelerde kadının eli bir erkeğe değmesi öldürülmesine sebep olarak görülüyor İslam böyle astığım astık kestiğim kestik Din olsaydı haşa başlamadan biterdi kimsenin aklında kalbinde gönlünde yer etmezdi. siz kimlerin yaptıkları amellere bakıp İslam'ı eleştiriyorsunuz ALLAH ile Diniyle alay ediyor iftiralar atıyorsunuz? müslüman bir ülkede doğmam müslüman olmamı kolaylaştırabilir ama onu korumak ömür boyu tutmak herkesin harcı değil güçlü itikad inanç yani ALLAH'a emir ve yasaklarına bağlılık gerektirir bu bağlılıkda neyi getirir İhlas ve takvayı peki ihlas ve takvayı ALLAH (C.C.) Kur'an'da nasıl övüyor biliyormusun? demekki insan için öylesine büyük bir mertebeki ona erişenlerin ALLAH'a yakın kullar olduğu gösteriliyor Kur'an'da. siz müslüman ailede doğdunuzda ne oldunuz sonuç ne? mürted oldunuz. peki sizin gibilere Kur'an'da cevapmı yok? şimdi bu Ayet'i Kerime'yi oku;
"İman edip inkâr edenleri, sonra yine iman edip tekrar inkâr edenleri, sonra da inkârlarını artıranları Allah ne bağışlayacak ne de doğru yola iletecektir." (Nisa Suresi 137. Ayet)
sizden nefret ettiğim yok, nasılki Kur'anda Kafirun Suresi'nde "senin dinin sana benim dinim bana" Ayetindeki ifadeyle yollarımız ayrılıyor, siz bu siteyi İslam'la alay ve eğlence haline getirmeseniz size sarmayacaktım kendi kendinize sırf ateistlikten bahsetseniz Kur'an Ayetleriyle uğraşmasanız, Kur'an Ayetlerini ahmakça iddialarınızla boşa çıkarmaya çalışmasanız bende size saldırmayacaktım, ama siz bu sitede resmen haddinizi bilmeden İslam'a her türlü saldırıyı gerçekleştiriyorsunuz, size dangalak şerefsiz köpek desem az kalır. ya bu alayı iftiraları kesersiniz yada peşinizi bırakmam a...zı bellerim. seçim sizin.