Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2026, 18:12
Baskoylu Baskoylu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu Islam oyle bir Dindir`ki!!!
Yer yuzunun en asaglik dinidir.
Gercek TANRININ, kendisi olan, Insana Can veren, Insana Hayat veren, Dunya getirip emziren, yediren, iciren KADIN`DAN baskasi degildir.

Kendisine hayali ve olmiyan Tanri yaratan, Bu olmiyan tanrinin kendisine vahiler gonderdigini soyliyen!!!!!! Okuma yazmazi olmiyan cinsi sapik aptal birine, Geri zekali bir Allah tarafindan vahi gonderilebilir...
oyle ya, gonderdigi VAHI`leri okuyacak, okuyup anliyacak birine gondermesi gerekiyordu......

KURAN DENILEN YALAN VE SUC MAKINASI INSANLIK DUSMANI. Yer yuzunde yasiyan hic bir canli varliga yasam hakki tanimaz bir yapiya sahiptir.

Muhammed el-Buhari'nin Sahih-i Buhari'de de aktardığı üzere Aişe şunları der:[10]

" Peygamber benimle altı (yaşında) bir kızken nişanlandı. Medine'ye gittik ve Beni-el-Haris bin Hazrec'in evinde kaldık. Sonra hastalandım ve saçlarım döküldü. Daha sonra saçlarım büyüdü ve annem, Ümmü Rûmân, salıncakta kız arkadaşlarımla oynarken yanıma geldi. Beni çağırdı, yanına gittim, bana ne yapacağını bilmiyordum. Elimden yakaladı ve beni kapıda bekletti. Soluğum kesilmişti, nefesim yerine geldiğinde biraz su aldı ve yüzümle başımı bu su ile ovdu. Daha sonra beni eve aldı. Evde Ensâr'dan birtakım kadınlar hazır bulunuyordu. Bunlar bana: "Hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin!" dediler. Annem beni bu kadınlara teslim etti. Bunlar da benim kılığımı, kıyafetimi düzlediler ve Resûlullah'a teslim ettiler. Ensâr kadınları beni Resûlullah'a takdim ettiklerinde ben dokuz yaşında bir kızdım."

KADINLARI, KIZLARI KATLEDEREK,
KADIN HAKKINI HAKKI ILE VERMEKTEDIR!!!!!!

KUCUCUK COCUKLARA TECAVUZ EDEREK,
KADIN HAKKINI VERDEGINI DUSUNEN CINSI SAPIK BIR DINDIR.

9 KADINLA EVLENIP, EVINI KERHANEYE CEVIREN, SIRA ILE TECAVUZ EDEREK,
KADIN HAKKINI VERDIGINI DUSUNEN AHLAKSIZ ISLAM DINI.
KADINI INSAN OLARAK DEGIL. YATAKDA SEX ALETI, EVDE CARIYE, COCUK DOGURMA MAKINASI, UCUZ IS GUCU GOREN ASAGLIK ISLAM.
UCKURUNDAN, CINSI SAPIKLIGINDAN VE SEREFSIZLIGINDEN BASKA BIR SEY DUSUNMEZ.......

MILLIYETCILIK COCUKLUK HASTALIGIDIR. INSANLIGIN DA KIZAMIGIDIR. EINSTEIN.
ADOLF HITLER VE MUSSOLINI GIBI IRKCILARIN USTASI, ATATURK`TUR