Zaman konusu henüz çözülmedi herhalde.
Daha önce kendi ayarım GM+4'e ayarlıyken uygundu.
Sonra, herhalde site ayarlarında değişim oldu ki 2 saat ileri oldu.
Son attığım mesaj "Bugünkü mesajlarda 1. sıraya değilde 17.sıraya yerleşince ayarı GM+2'ye getirdim.
Ama farklı ayarları olanların mesajları karışıklığa neden olmaya devam ediyor sanırım.
Not: Şu anda bu mesajım da 16. sıraya yerleşmiş durumda.
Bu durumun faydalı bir tarafı da var.
Başlarda olan hoşlanmadığım bir başlığa bir mesaj yazdığımda altlara iniveriyor.
Örneğin Dinozorlarla ilgili başlık 2. sıradayken 12. sıraya düştü.
Yeni mesajlar seçenegi takılı kaldı herhalde, aspendosun son iletisi ile kilitlenmiş.
Örnegin pantenin yukarıdaki iletisi yeni mesajlarda gözükmüyor.
Bu sadece ben de degil.
saygılarımla
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
Sunucunun sistem saati 2 saat geride idi. Onu düzeltince forumlar da etkilendi anlaşılan.
Türkiye'de yaşayanlar profil ayarlarının saatini +2 olarak ayarlarlarsa sorun çözülecek sanıyorum.
Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...
sadece iki satır tutan imzamı yazdığımda "İmzanızda çok fazla satır var ve kısaltılması gerek. Sadece 1 satıra kadar kullanabilirsiniz." diye bir hata alıyorum..
Bu mesaji yazmadan once, dikkat ettim bir onceki mesajida ben yazmisim.Yoneticiler cok mesgul olmalilarki, cevap verecek vakit bulamamislar.
Uzulerek, ikinci mesajimi yaziyorum. Dun baktim avatarim kaybolmus! Yeniden koyayim dedim, beceremedim. Ben o avatari disaridan ve bir arkadasa koydurtmustum.
Bildiginiz gibi ben bilgisayar ozurluyum. Sizden ricam, mumkunse; biriniz benim adima eski avatarimi koyabilirmi-ki felsefe grubundaki avatar- eger koyamaz ise; bana buraya detayli bir sekilde, disaridan nasil bir avatar konulabilecegini anlatabilirmi? Avatarsiz kendimi ciplak hissediyorum. Yardimlarinizi bekliyorum.
Sayın evrensel senin avatar 1545_1 avatar yükleme sayfasında da görülmemekte olsaydı yükleyecektim.
Gülücük koymak için gelişmiş seçeneğinden sğda çıkan gülücüklerden koyabilmektesin.
Avatarı bulursan bşka yerden bana yolla msn ile deneyeyim koymayı.
''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''