Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-08-2009, 09:05
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

ulpian´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler sayın dilaver,

lütfen sabırsızlık veya 'sıkboğaz etmek' olarak yorumlamayınız. Tamamen şu 'göderilen postalar' bölümünün boş olmasından dolayı, mesajların gidip gitmediğini anlayamamıştım sadece.

saygılarımla
Ö.M. gönderir iken bir seçenek var. Gönderilen mesajlara kayıt et diyeydi sanırım. Onu seçmezseniz gönderilmiş mesajlara kayıt etmiyor. Bu yüzden gitti mi gitmedi mi diye muallakta kalıyorsunuz. Bende yaşamıştım daha önce

Saygılar

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 07-08-2009, 16:31
ulpian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ulpian ulpian isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

EnvyMe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ö.M. gönderir iken bir seçenek var. Gönderilen mesajlara kayıt et diyeydi sanırım. Onu seçmezseniz gönderilmiş mesajlara kayıt etmiyor. Bu yüzden gitti mi gitmedi mi diye muallakta kalıyorsunuz. Bende yaşamıştım daha önce

Saygılar

Teşekkür ederim sevgili EnvyMe. Bir dahakine dikkat edeceğim.

saygılarımla
Alt 19-08-2009, 22:27
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bildiyimiz gibi Dini tartismalar cok ilgi cekiyor,mesela ben,televizyonda Dini tartisma yakaladimmi hep takip ederdim,mesela ateist Dindar tartismalarini videoya cekip sitede yayinlarsak cok daha takip edilen bir site oluruz ,hatta bu zamanla televizyona bile kayar eminim site cok cok daha güclenir,disarda bize ait olan ama bizden bihaber olan yüzbinlerce insan var, onlarda ait olduklari yere kavusur.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 19-08-2009, 23:32
unbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
unbe unbe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Başarı Ödülü 

papillon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bildiyimiz gibi Dini tartismalar cok ilgi cekiyor,mesela ben,televizyonda Dini tartisma yakaladimmi hep takip ederdim,mesela ateist Dindar tartismalarini videoya cekip sitede yayinlarsak cok daha takip edilen bir site oluruz ,hatta bu zamanla televizyona bile kayar eminim site cok cok daha güclenir,disarda bize ait olan ama bizden bihaber olan yüzbinlerce insan var, onlarda ait olduklari yere kavusur.

bunu radyoda yapmayı teklif ettik fakat kimse henüz böyle bir programa katılacağını bildirmedi.

"Varsan,çarp!!!"
Alt 20-08-2009, 01:22
-InVi- -InVi- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

-InVi- - MSN üzeri Mesaj gönder

Sitemizin gelismesi icin pusi'nin iletilerini tüm diger forumlara asilmasn i bu güzel sitemiz icin iyi, hem carpici hemde icerikli bir reklam olabilir....
önermesi benden....
yardimci olabilirsem, öm yolu ile haber verilmesi kafi.....
Alt 20-08-2009, 21:44
breymin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
breymin breymin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayin unbe,Dinlerin herseyi yalan üzerine kurulu,Bizlerin savundugu degerlerse gercek olanlar,sunun bilincindeyimki Diyanet isleri baskani gelse hatta bunlarin peygamberlerinin hepsi gelse bizim Dilaverimiz ,Pantemiz veya özgürümüz bunlarin hepsine yeter, zaten onlarda tartiscak yürekde olamaz zira yalan dogruya asla galip gelemez,onlarda bunun cok iyi bilincinde, öyle olmasaydi zaten diyanetden bir kisi sürekli sitede diyanet adina yazardi biz bunu yasaklamiyoruz tartismalara diyanetde katilsin,hodri meydan,yazili tartismalar herkese ulasamaz ama karsi karsiya tartismalarin herkesin dinlemesinin ve takip etmesinin imkanlari var.

Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Alt 21-08-2009, 17:46
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger prozac02;

Islam Formundaki "Hurafiyeler" Basligini, bir zahmet uygununa duzeltirmisin? Ozgur_beyin'e "yakalandik" zaten. Baska birine daha yakalanmadan, su kelimeyi bir duzeltiver. Galiba, "hurafeler" olacak. Olur a, sende bilmiyor olursun, yanlis duzeltirsin, daha cok "lulu" oluruz.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 27-08-2009, 06:16
LifeOwneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
LifeOwneR LifeOwneR isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

önceden sitede mesaj yazılan son konular ve açılan yeni konular ilk 10 şeklinde sıralanmakta idi. forum anasayfasında en son mesaj yazılan konuları penceresi eklenirse forum daha kullanışlı olacaktır kanaatindeyim. saygılarımla

Bu maskenin altında bir fikir var! ve fikirler kurşun geçirmez! "V"
Alt 27-08-2009, 23:19
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

arkadaşlar siteye yeni üye oldum...tanışma kısmından sonra ilk buraya uğradım bir webmaster olarak gözüme çarpanları aktarmak istedimm.... sanırım yetkim yetmediğinden yeni başlık açamadım burdan yazıyorum bu yüzden umarım birileri okur...

ilkin banner çok sade duruyor onun biraz daha doldurulması en azından bi yazı yazılması mümkün değil mi??
2. si sitede aktif arkadaşlar çok ve site bir tartışma, görüş belirtme sitesi olunca bazı şeylerin olması gerekir...örneğin anasayfada son mesajlar kısmı olsa en azından herhangi bi konuya cvp yazıldı ise hemen görebiliriz...

şimdilik bunlar gözüme çarptı...akıl vermek gibi algılanmasın sadee görüşlerimi belirttim...tabi ki en iisini yönetim bilir..
Alt 28-08-2009, 02:54
-InVi- -InVi- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

-InVi- - MSN üzeri Mesaj gönder

sitemz icin benimde bir önerim olsun.....
basliklar neden kim tarafindan kitlendi....kitlenen basliga basligi kitleyenin , gerekcesi ile kisa bir bilgilendirme yapsin ki...bizde basligi kim kitledi ise gerekli gördügümüzde DK ya bu üyeyi sikayet edebilelim

Gerekçesi ve uygulayanının belli olmadığı bir sisteme demokrasi denebilir mi? Kilitleyen kim ve neden kilitlemiştir? Müslümanlara artık temel bir takım hakları da mı çok görmeye başlıyorsunuz?

Önerilen Siteler