ne yapsam da olmuyor!!!
ne yapsam da olmuyor...evet gerçekten olmuyor...ülkemden binlerce kilometre uzaklıkta tek kişilik öğrenci odamda karanlığın içinde gece yarısını çoktan geçmiş bir zamanda inanmaya çalışıyorum ama gerçekten olmuyor..herşeyi deniyorum bütün yollara başvuruyorum inancımı sağlayabilecek kitaplara makalelere bakıyorum ama gene de olmuyor bir türlü yaratıcıyı bulamıyorum mantıgım el vermiyor...dinin bize sundugu bütün mantıksızlıklar aklımı kurcalıyor beynimi yiyor..muhammedin din adına binlerce insanı katletmesi.6 yaşındaki bir kız cocuguyla evlenmesi aklıma geliyor..ayetler arasındaki çelişkiler aklıma geliyor..tek tanrının değişik değişik ilahi dinler cıkarması ve bunların kitaplarında yazan farklılıklar aklıma geliyor tanrı nasıl oluyor da her din için ayrı kurallar veriyor tek olan insanoglu için niye çeşitli çeşitli haramlar helaller ortaya cıkarıyor...ve nasıl oluyor da herdefasında başka bir peygamber gönderiyor tanrının bizzat kendisinin gönderdiği dinler birbirlerini reddedip savaşıyorlarrr..tanrı niye insanogluna ulaşmak için peygamber denen aracıları görevlendiriyor niye bizzat kendisi iletişim kurmuyor niye niye niye!!!!
Bir tanrı nasıl oluyor da kendisine ibadet etmeyen insanlara cezalar veriyor..onlara nasıl kıyıyor da sadistçe işkenceler yapıyor ateş lavlarının içinde...bir tanrı en psikopat insanoglunun bile yapamıyacagı işkenceleri kuluna nasıl yapıyor nasıl oluyor da bir tanrı bu kadar SADIST olabiliyor!!!
nüfusunun yüzde 40ları ateist olan bu ülkede insanlar rahat huzur refah zengince yaşarken nasıl oluyor da gününün yarısını tanrıya ibadet için geçiren müslüman ülkeler kaos içinde sefalet içinde yaşıyor???
islam dini bütün insanogluna geldiyse neden sadece arapça olarak iniyor..nasıl oluyor da sadece müslümanların cennete girebilecegini söyluyor afrikanın hücraa köşelerinde yaşayan islamiyetten habersiz zavallı insanlar nasıl oluyor da hiçbir günahı olmamasına ragmen cehenneme gidiyor..
cihat adı altında yüzbinlerce insan nasıl hunharca bizzat muhammed ve onun inanları tarafından katlediliyor..muaviye ömer halid b.velid ve diğerleri.........
ve yazamadıgım yüzlerce soru işaretleri :?: *:?:
Evet gercekten inanmak istiyorum ama birtürlü olmuyor...herdefasında aklıma başka bir mantıksızlığı geliyor...olmuyor olmuyor olmuyor birtürlü bulamıyorum yaratıcı...
evet ben de isteyip de inanamayan şansız insanlardan biriyim şimdi benim ne suçum var??hıı ne suçum sana inanmak istiyorum ama olmuyor nasıl oluyor da şimdi beni bütün çabalarıma rağmen cehennem ateşlerinde cezalandırıyorsunn???
|