[quote=Yakın gerçek;117199]İnanmadığınız allahın merhametinden bahsetmeyin.VArlığına inanmadığın bir allhın merhametine neden inanmak istiyorsun.
Yakin gercek,iyi birine beniyorsun kisiliyine saygi duyuyorum ama herkesin allaha inanmadigini kim söylüyor size?ARAPLARMI?.
Sahsen benim bir Allahim var sabah kalkdigimda ve aksam yatdigimda ona dua ederim ve bütün gün mutlu yasarim ama araplarin allahini bes yasindan beri sevmem oda beni sevmez kuran tamamen araplarin karakteri bir yerde dogru dediyine baska bir yerde eyri diyor,sence bu normal birseymi?bir insan bunu üc def yaparsa akli dengesi bozuk deriz,bilmem anliyabiliyormusun?ayrica Araplar bana insanlik öretemez(irkci deyilim kastetdiyim arap yobazlar)gelsinler aydoe , dilaver ,pante onlara insanlik öretsin,bizler normal insanlariz hicbir ruhsal hastaligimiz yok kendi aramizda güzel güzel yasarken sizin allahiniz neden huzurumuzu bozuyor?bu tehditler niye?bu asalamalar niye?allahiniza selam söyleyin,tehditler devam ederse insan haklari mahkemesine basvurup dava acicam,saygilar ve selamlar
Bir dinin tabii olmasi icin akla,fenne,bilime ve mantiga uygun olmasi lazimdir.
M.K.ATATÜRK
Yalan ne kadar büyükse inanani o kadar cok olur.
adolf hitler
Söylesem tesiri yok,sussam gönül razi deyil.Fuzuli
Konu breymin tarafından (11-07-2008 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
|