Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-11-2005, 21:14
aragonn
Üye Değil

Standart EVRIM

arkadaslar ben bu konuyla ılgılı bır forum yaparken aynı zamanda imanlı arkadaslarıma da bır hatırlatma yapmak istıyorum.
hanı sureklı onumuze surulan bır olay var.bazı deneylerde RNA veya amıno asıt uretıldı dıye veya uretıldı belkı dogru kelıme degıl arkadaslarımızn tabırıyle yaratıldı ki bu deneyler ve sonucları zaten bırcok supheler ve yanlıslarla dolu.
ayrıca bu deneylerın dogru oldugunu bıle varsaysak bu sakın canınızı sıkmasın veya bır yenılgı havası vermesın
1- daha once de anlattıgım gıbı tabıkı canlı yasamı olusturan hersey bu evrende bulunuyor
2-problem bu maddeler bır araya gelse bıle- ki neredeyse ımkansız ıhtımaller bunlar-canlılıgı atesleyecek enerjı-ruh- hale en buyuk sorun ve oyle olmaya devam edecek
3-hepsını gecelım soyledıklerı dogru olsun.
arkadaslar yapmayı basardıklarını soyledıklerı seyın onemını sıze soyle acıklamak ıstıyorum (onemı acıklama kadar kısa)

yanı bır hucre yı bır araba fabrıkası olarak dusunursek onların yaptıgı sey sadece demır.yanı fabrıka yok ,makıneler yok,muhenıs yok,vıdalar,boyalar yok.bır hucrenın ne kadar komplıke oldugunu dusunursek-cok sayıda fabrıkanın bır arada calısması gıbı- basardıklarını soyledıklerı seyın onemını sız kavrayın.

EH HAYIRLI OLSUN

Önerilen Siteler