Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04-04-2009, 17:40
imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
imhotep imhotep isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Evrim Paneli Gerçekleştirildi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde, Bilim ve Gelecek dergisinde de yazarlık yapan Alaeddin Şenel'in katılımı ile bir "Evrim" paneli düzenlendi.

2 saate yakın konuşma yapan Aleaddin Şenel'le beraber provokasyonun ne kadar örgütlü bir şekilde yapıldığına tanık olduk. Öğrenci-Öğretim Görevlisi demeden gericiliğin ne boyutlara ulaştığını bir kez daha gözlemleme fırsatı da bulduk.

Konuşma daha bitmeden salonun terkedilmesinden tutun da konuşma sonrasında gerici güruhun gelip karşı evrimci tezler için söz isteyenleri alkışlamalarına kadar çeşitli terbiyesizliklerle karşılaştık.

Söz alan akıllı tasarımcıların cehaleti ise dillere destandı.

6 gün hikayesinin kuranda olmadığından tutun da, Newton'un meşhur saatçisi gibi klasik örneklemelerle akıllı tasarım fikrini savunanların ne derece çıkmaz içinde olduğu tüm katılımcılar tarafından görüldü.

Bu durum karşısında Alaeddin Şenel, "Tıp fakültesine mi geldim yoksa İlahiyat fakültesine mi geldim, inanın bilemiyorum." diyerek şaşkınlığını ifade etti ve panel sonrasında bu şekilde bir anlatımın bir işe yaramayacağını, emeklerinin boşuna gittiğini düşündüğünü ve kitap çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Önerilen Siteler