yine ben..
Bundan 5 sene önce tanıştığım siteye bir ara verip yeniden dönmüştüm ve şimdi bir aradan sonra yine yeniden döndüm. Öncelikle bazı açıklamam gereken noktalar var.
Evet.. Tahmin ettiğiniz gibi ben 5 sene önceki huysuz çocuk anti. Biliyorsunuz bir zamanlar agnostizimi savunmuştum bir zamanlar İslam'ı. Pek çok tepki çekmiştim. Ama çocukluk diye kapatalım o konuyu. Bundan yaklaşık 1,5 sene önce (2007'nin Aralık ayının ortalarında) sitede Hristiyanlığı araştırdığımı söylemiştim. Ve bir haftada Hristiyanlığa karar verdiğimi söylemiştim. Ve beni önceden tanıyan üye abilerimden ablalarımdan bile olmadık tepkiyi almıştım. Beni "azılı bir Hristiyan" olarak göstermişlerdi. Onlara göre oyun oynamıştım, Hristiyanlığı yüceltmek için 1 haftada Hristiyan olduğumu söylemiştim. Bunların üzerine siteyi terk etmek zorunda kaldım.
Biliyorsunuz ki din bir inançtır. Bilinmez, inanılır. Bu yüzden bana gösterilen tepkilerin yersiz olduğunu düşünüyorum. Şu an yine özüme döndüm ve agnostikim. Ancak Hristiyan olduğumu söylediğim zaman da asla bir aldatmaca yoktu.
Ve artık 18 yaşıma geldim. Üniversiteli olmama sayılı günler kaldı. Daha seviyeli, daha dikkatli, daha mantıklı olacağımı sanıyorum.
Herkese yeniden merhaba...
|