Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 23-06-2009, 16:30
Averroes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Averroes Averroes isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Çöplük Forumu Kaldırılsın!

Evrensel-insan'ın açtığı "Kritik Yanaşım" başlıklı iletide mep'e bir cevap yazmıştım. Evrensel-insan'ın ricası üzerine kaldırmış yerine de sadece o konuya hakimiyeti olanların anlayabileceği (mesela evrensel-insan) "Ali Baba'nın bir çiftliği var" şeklinde başlayan ama oradaki amacı basit bir tekerleme olmayan bir cevapla değiştirmiştim.

Bugün baktığımda ise mesajımı "çöplük forumu" adı verilen ve adı orada geçen her insana hakaret sayılacak bir yere taşınmış. Benim talebim midir bu? Hayır değildir! O halde kim neye göre bir mesajın "çöplük" olduğuna karar verebilmektedir? Her mesaj sadece sahibini bağlar. Elinizde mesajölçer mi vardır? Bu büyük bir saygısızlıktır!

Aslında bundan daha büyük bir tepki gösterecektim. Ama site yönetim kurulunda olanların da orada adının geçtiğini görünce vaz geçtim.

Site yönetim kurulunda adı geçenlerin de orada olması yaptığınız şeyi mazur göstermez. Size de saygısızlıktır bu. Zaten ilgili yerlere "edit" koyuyorsunuz. Ama mesaj sahiplerini rencide etmeye hakkınız yoktur.

Şimdi;

1- Orası kaldırılsın,
2- Adı daha insani bir tanımla değiştirilsin, (mesela "ilgisiz iletiler" gibi...)

Bir de "çöplük forumunda" olmayan ama hakkaten de derinliği olmayan mesajlar var. Adam gülme ikonu koymuş iletisine, zırt pırt heryere sırıtıyor. Benim ortalama her yazım 20 cümledir. Bu adam kıdemli yazardır, ben ise "yazar". İstersem yarına kadar kendimi gülücük ikonlarıyla kıdemli yazar yapabilirim. Bu adamın mesajları (pardon ikonları) çöplüklük olmuyorda, içinde hakkaten düşünce kırıntıları barındıran mesajları orada görüyorum. Yazıktır beyler. Demokarsi bu değildir!

Selamlar

-Şeytanın yaptığı en büyük hile bütün dünyayı yaşamadığına inandırmakmış-

"The Usual Suspects" filminden

Konu Averroes tarafından (23-06-2009 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: kızım ağlıyor, elim ayağım dolaştı

Önerilen Siteler