Youtube'a koydugum Cebrailin Hizi ve Bedir Savasi videolarina gelen tepkiler..
Uyelerimizden timsah sitedeki yazilardan yararlanarak iki tane video hazirlamisti. Ben de bunlari youtube'a attim. Iste videolar ve gelen mesajlar:
Cebrailin Hizi videosu
Bedir Savasi videosu
tuncel81 :
kendini cok akilli zanneden kardesim,hesaplarini kendi kafana gøre yapmissin fakat hesaplarini hep dunya hesabiyla yapmissin. Seni gøzle gøzukmeyen bir spermden su anki haline getiren babanin ustun becerisi degildi herhalde? Tum dunya hayati yani milyarlarca yil Allah (c.c) katinda sadece bir andan ibarettir, arastir øgren ve bøyle sapik dusuncelere girme sana tavsiyem budur. Kaldiki isik hizinin milyonlarca kati dedigin, bir patlamayla (bigben) evreni yaratan icin nedirki?Hersey tesaduf olamaz
giresunlu77 :
bu videoyu buraya koyanin, g… …m, yavsak darvinist seni, sen git darvinin kicina gir ve maymun atalarinla muz iyi
giresunlu77 :
kus beyinli seni, islamdan bir sey cakmadigin belli, baban darvinin yanina gidince görürsün dine laf atmaya , orda türkülerinde kurtarmaz seni artik ,akilsiz seni
mehmet672 :
hatirlasana hz ibrahim layhiselam hz ismaili kurban edeci zaman allah c.c yetis ya cebrail dedi zaman cok uzkta olduna gore cebrail bir kanatiyla ismaili kesmeyi ongerler iste bu hiza ne dersin senin dedinine bak sen musluman olamasin utan ulan hic birsey bilmedigine gore sus be kardes
mehmet672 :
teleportasion olabilir ? en iysini allah bilir
Bashar035 :
Görüyoruz ki müslümanların verdikleri tepkiler kendilerine gösterilen argümanları çürütmekten uzak,sırf kendilerini avutmak için söyledikleri saçmalıklardan ibaret
MAVIDADAS :
ya biz hakli isek gercende ALLAH varsa ne yapcaniz ebedi sonsuz asla cikamiyacaginiz cehennemi göze alabiliyonuz mu ?
MAVIDADAS :
ha eger siz hakli iseniz hasa diyelim ki ALLAH yok biz ne kaybederiz su uc gunluk yalan dunyadaki bi kac tane zevkimizi yasamaktan mahrum olur biraz da nefsimize eziyet etmis oluruz sonra öldük mü yok olduktan sonra hic biseyi hatirlamayiz ben bunu göze alabiliyom sizde biz hakli isek cehennemi göze alabiliyonuzmu
MAVIDADAS :
isin tuhaf yani big bang ciler de maddenin yoktan var oldugunu ve bu maddernin bir anda guclu bir sekilde patladigini kabul ediyor yoktan var olur mu bise
MAVIDADAS :
ALLAH A inanmayan arkadaslar bakin bizim derdimiz size hakaret edip alcak dusurmek degil yada siz inanirsaniz inandiniz diye bizi cennete almiyacaklar yada para da kazanmiyacagizu biztim bu isde bi cikarimiz yok yada inanmassaniz sizin yuzunden bizi cehennemede atmixyacaklar herkes kendi yasantisindan ve isledigi amellerden sorguya cekilecek biz istegimiz eger ki sizin
MAVIDADAS :
inanmaniza vesile olabilirde ( kimin cehenneme kimin cennete gidecegini ALLAH bilir) ama en azindan cehenneme gitme riskinden bile sizi uzaklastira bilirsek ne mutlu bize
Diger kitaplar ve Son olarak KURANI kerim Cebrail a.s´a ilk yol aldiginda verilmesi olamazmi ????
Yinede düsüncelerinizi paylasmaniza tsk ederim.
ages1453 :
hesap bilmeyen kasap ne satır bırakır nede masat
WolsTroN :
Sen o kuş beyninle ne saçmalıyorsun aptal darwinist.. Allah rızası için bu video kaldırın youtube sana sesleniyorum
WolsTroN :
Alçak koministler defolun bu mübarek dünyadan zaten sizin gibi Allahsızların yüzünden bu dünya felaketlere uğruyor lanet gelsin siz kominist satanisler cehennem azabı sizler için yarattı Allah (C.C)zalimler için yaşasın cehennem
OttomanMusic:
cok ilginç ve sacma bir yaklasım ama yine de acıklayalım ozaman önce bir ayetle baslayalım işe . Uzun oldukları için buraya yazamıyorum ama Neml Süresi 29/30 a bakın bakalım. Madde var zaman var mı ayetlerde geçişlerde. Niçin Sureyi dünya ilerlemesi ile düşünüyorsunuz ? yani cibril insan gibi adım adım mı ilerliyor ? ayetlere bakın şimdi yukarıda verdiğim şimdi düşünelim o kul o tahtı günlerce yolluk mesafeen getirdi .
OttomanMusic :
peki nerden anlıyoruz bunu düşünelim şimdi önceki ayetlerden Hüdhüd (Kuş) uzak yollardan gelmiş önceki ayertlerde bu açık ama salih bir kul Hz.Süleyman 'a göz acıp kapatıncaya dek getirdi burda nasıl oldu peki ? (ayet 20/neml) işte burda ki maksatta budur aynı bu örnekte ki gibi mekan mesafe ve zaman bizler için vardır
OttomanMusic :
Nasıl ki misal verilirken evet o taht günlerce mesafelk yollardan geldi dersek yalan mı olur ? hayır çünkü geldiği yer yollarca uzaktan ama gelişi nasıl ? işte bunu sorgulamak lazım Cebrail olayı da budur. Tıpatıp aynı iki olay ve acıklaması Bu ayet aynı zaman da ışınlamanın da delalati olarak görülebilecek bir ayettir. bu olayın aynı Kuran da farklı bir ayetle ve mantık ışıgında acıklamasıdır ..
OttomanMusic:
bu tarz sacma sapan insani mantıklar la hareket etmek ancak bizleri kandırır kaldi ki bu tarz Basit hesaplarla ancak bilgisi olmayanların aklını celersiniz ne kada komikki almıssınız elinize hesap makinesi yok su cıkarsa bu olur bu olursa su olur inanın ki cok komik bir durum umarum acıklamam yeterli olmustur. bir de unutmadan aynı cevap .. Sayet Hakk resulse Muhammed kainat onun içnyaratılmıssa
OttomanMusic:
Zaman ve mekanla mı ilerleyecek ya da o mekanda ki insani hızla mı ? nasıl ki bir insan ın hızı belli ısığın hızı belli ise o da aynıdır Allah ın lütfüdür. Bügün bilim bile her yıl ilerleme hızında uzayda asma kat ederken Allah Hakk Kulu mu o mesafeleri asamayacak ? Kainatın büyüklüğü sonsuzdur bunu bilim kabul ediyor zaten işte o büyüklük o verdiğiniz ayetteki mesafedir ama gidiş yolu ise
OttomanMusic:
Benim verdiğim ayetle acıklanmıstır kaldi ki neml de acıklanan ayetteki olayı yapan bir kuldur günlerce yol ama aniden bir geliş ... bir sey yazarken konusurken önce arastırınki boyle rezil olup kalmayın .. ve son olarak yazık ki emeğiniz boşa bu nur 1400 yıldır var ve ebedi baki kalacaktır size ise 50-60 yıl acziyetle öleceksiniz
OttomanMusic :
Msjları en attaki msj dan itibarren okursanız bütünlük kazanacaktır ... Selam ve dua aile varsa baska soru ve sorununz buyrun sorun ben de acıklayayayım .. ama yok daha sını isterseniz msn verebilirm ve konusmaları yayınlarız burda insanlarda sorularınızı ve cvp larınızı görür ben 20 yasında ve ilahiyatcı olmadığım halde bunları acıklayabiliyorsam ya siz ömrünüzüe nerde harcıyorsunuz ?
OttomanMusic :
wqlky ' ye Cvp 1 yine düz mantık yine anlamsız satırlar ... Şimdi düşünelim Güneş Nerde ? hem her yerde hem sabit bir kordinatta ? gidilmeye kalkılsa belli bir kordinatı yok mu kainatta evet var ? ama aynı zaman da mekandan yoksun değil mi ? suan masama vuran ısın ne ? Güneş değil mi ? (kelime younları yapmayın ltfn ) ki zaman ve mekan da yaratılmıs varlıklardır bize göre vardır ..
OttomanMusic
wqlky ' ye Cvp 2
meyve ve ensest olayı ilk olarak orda ki meyve bir temsildir buğday olduğu elma olduğu yada karı koca ilişkisi olduğu da düşünülmektedir. bunu bile bilmekten acizsiniz ikinci ensest olayı da fakat ona giremem anlatmaya burda satırlar yetmez ama
OttomanMusic :
Kalpler inanmakla yükümlüdür google ye yazarsanız ido-forum da ve forumneuro da cok gzel acıklamlar yapılmıs ... tavsiye ederim belki birseyler de öğrenirsinz ..
OttomanMusic:
Son Olarak bir kac kez yazdım ama konu larsadece insan kafası karıstırmak için daanık tutarsız alakasız oldukları için ancal bu kadar iletide acıklayabildim. En alttaki msj dan itibaren okursanz tam olarak bütünlük içinde olur yazıklarım .. Selamlarla ..
"Daha önce ben televizyona bakıyordum, şimdi televizyon bana bakıyor