Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 16-07-2009, 07:04
YasasinBilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YasasinBilim YasasinBilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Hristiyanlığın Çürütülmesi bile yeter

değerli forumcular;

şu anki hristiyan toplumu, müslüman toplumuna nazaran daha aklı başında insanlardan oluşmakta olup, dinin onlara verdikleri zararı yüzlerce yıl önce farketmişler; bilim, sanat ve hukuktan soyutlamışlardır.

Baskıları hiçe sayıp, diğer dinlerden önce kendi dinlerinin bir palavra olduğunu ispatlamaya ve insanlara anlatmaya çalışmışlardır. Ve bunu başarmışlardır.

Artık 3. dünya ülkeleri dışındaki hristiyan topluluklarında, hristiyanlık bir gelenek olarak yaşatılmakta ve sadece ahlâki yönden faydalarıyla yaşamlarına sokulmaktadır. Kısaca, hristiyanlık din özelliğini kaybetmiş durumdadır.

Fakat MAALESEF; bugünkü hristiyanların bile aslen inanmadıkları bir din, Kur'an-ı Kerim tarafından tasdiklenmiştir.

hristiyanlık balonuyla beraber islamiyet balonunun da patlamakta olduğunu neden görmezlikten geliyor bazı arkadaşlarımız?

Bunun cevabını yıllar sonra bulabildim. TABU.
Son derece entellektüel ve modern bir insan olan eşim bile; dinlerdeki çelişkileri öğrenip onaylamasına rağmen kabullenemedi. Doğduğu günden beri müslümanlık öğretisiyle yetiştikten sonra gerçekleri öğrenmesi soğuk duş etkisi yaptı. Bu durumu anlayışla karşılayıp, dini konularda daha fazla konuşmamaya karar verdim.

Hayatım boyunca karşılaştığım dindar insanların %90'ından fazlasının iyi kalpli insanlar olduğuna tanık oldum. Bu insanların nerdeyse tamamı dini olduğu gibi kabul etmiş, sorgulamaktan kaçınmışlar. Dindarlıkta ısrar etmelerinin sebebi sadece bilgisizlik ve tabu.

Geri kalan %10 ise herşeyin farkında olup dini kendi özel amaçları için kullanan kişilerdi (Muhammed gibi).

hepinize saygılar...

Önerilen Siteler