BRACHYCEPHAL´isimli üyeden Alıntı
Gidin şu yüksek entellektüel sayıklamalarınızı Atatürk bölümünün dışında yapın. Burayı kirletmeyin.
|
yüksek entelektüel sayıklama derken aşağıladığını falan zannediyorsan havanı alırsın...yazdıklarım da gerçeklerdir, eğer gerçekler senin dediğin gibi burayı kirletiyorsa demek ki atatürkte senin tapmana değecek kadar temiz değildir...
eğer atatürk köşesi ise onunla ilgili olarak mustafa suphi'yi öldürttüğünü söylemekte onunla alakalıdır...dersimde binlerce kişiyi öldürmekse burayi kirleten kirlensinde çamura bulansın biricik atacık
boğaziçi´isimli üyeden Alıntı
bu bolumun gereksiz iletilerle doldugunu dusunuyorum, ataturk bolumunu gereksiz iletilerle doldurmanin nasil bir mantigi var? modlardan ataturk bolumu nun anlamini bozan iletilerin silinmesini rica ediyorum. bu iletide dahil. tesekkur ederim.
|
yukarıda ki üyeye katılıyorum...bu bölümdeki mesajlarımın silinmesi benim için sorun yaratmaz...istiklal mahkemelerini, mustafa suphi'yi, zorla kıyafet değiştirtmeyi, dersim katliamında ölen 40.000 kişiyi ve seyit rıza'yı öldürenleri tarih biliyor ve burdan silinse de tarihten silinmez...
sileceklerinize bu mesajda dahil edilebilir
.