laf olsun.......
turan dursun islam düşmanlığı yaparken tanınan bir insandı(resimleri,röportajları vs...)görüşlerine katılmasamda en azından cesur bir insandı diyebilirim kendimce.peki buradaki adminler o insan kadar cesurmu.sitede devamlı yazı yazan bazı müslüman arkadaşlar seviyelerini korurken ateist düşüncedekiler ise saygısızlıkta başı çekiyorlar.körler sağırlar birbirlerini ağırlar misali adminlerde bunlara canım cicimle karşılık veriyolar...turan dursun üstünden rant sağladığınızı düşünüyorum(kendi fikrim)savunduğunuz insan gibi olmadıktan sonra burda sadece ortalığı germek adına bulunduğunuzu biliyorum...her fırsatta islama çamur atıyorsunuz,eyvalla...fakat bunu yaparken piriniz gibi cesur olun ve turan dursunun yanına kendi fotoraflarınızıda koyun...aksi takdirde turan dursun dan sonraki bu mücadeleniz fitne-bücür den ileri gitmez... daha önceki yazılarımı okuyanlar bu üslupta yazmadığımı bilirler...fakat sabrında bir sonu var..birbirimize küfür etmekle,allaha.dine,peygambere küfür etmek ayrı şeylerdir...burdaki kimseye kötü bir söz demedim.biri bana desede iplemem...yanlız inandığım şeylere küfür edenlerinde sıfatını görmek isterim.....
|