Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15-03-2006, 13:29
LagaLuga LagaLuga isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Rüyalar ve Esrarengiz olaylar.

Bugun bir Posta gazetesi aldim , yaninda bir de ''Esrarengiz Olaylar'' adinda bir kitap hediye veriyor.
Kitap da kisilerin ruyalarinda gordukleri olaylarin uyandiklarinda veya bir kac gun sonra gerceklestigi
gizemli hikayeler var. Oyle bir kac hikaye falan da degil , beya da fazla . Kimileri hikayelerinin yayinlanmasini isterken bazi nedenlerden dolayi isminin yazilmasini istememis.

Bu yaziyi buraya aktarmamin nedeni , bu tur olaylarin gecmisten gunumuze beya yaygin olmasidir ,
insan bunlar gercek olabilir mi diye dusunuyor acikcasi cunki hikayelerin genelinde olum , sehitlik vs.
ahlaki konular islendigi icin kimse bu tur konular hakkinda atip tutamayacagini dusunuyorum. İllaki
arada tek tuk yalancilar cikacaktir ama eminim bu kadar da yaygin olacagini sanmiyorum, *ustelik
hikayeler oyle ki , *deyme hikayecilere tas cikarir yani her onune gelen yazamaz gibi geliyor bana.

Hic ruya hakkinda dusundunuz mu ? İnsan neden ruya gorur ? Tek ruya goren canli insanmidir ?
Ruyalarimizda hissettigimiz aci veya zevki sanki gercekte yasamis gibi hissediyoruz bu cok tuhaf
degilmi? Ruyalarimiz da bazen hic aklimizda olmayan , hic dusunmedigimiz sacma seyleri bile
gorebiliyoruz.

Bilimsel olarak her insanin ruya gorebilgi aciklanmis, bazilari ben hic ruya gormem falan diyor bu bir
yalan cunki herkes ruya gorur lakin hatirlayamayabilir. Bize cok uzun gelen ruyalar sadece yedi saniye
surdugunu biliyormuydunuz ?.

Sonuc olarak ben bir '' ateistim '' , lakin cevre ve aile olarak dogustan bir ateist olmadigim icin bu tur
konular da acikcasi sendeliyorum. Buda cok normal cunku '' inanc '' , '' Tanri '' meselesi basit bir sey
degil.

Sizce bu yazdigim olaylar gercek olabilirmi ? vede rüyalar hakkindaki gorusleriniz neler ?

Önerilen Siteler