Bu Soruyu Kimse Cevaplayamadı !
Siteye üye olduğumdan beri ilgimi en çok çeken şey forumdaki materialist vb. üyelerin ALLAHI kötülemek için gösterdikleri çaba ..inanmadığınız bir şey için bu kadar çaba gostermenız gercektende şaşırtıcı degılmı ?.. bırseylerı ıspatlama cabanızın var oldugunu dusunursek bızı gercekten cok sevdıgınızı goruruz .. yanı bızı dogru yola suruklemek bukadar onemlımı .. ne zamandan berı materıalıstler muslumanları bukadar cok dusunur oldu hayret dogrusu .. neden 2 asırdır bu ispatlama gereği duydugunuz seyler ispatlanamıyor ? madem bukadar emınsınız sergıleyınde gorelım .. !
SızınLe ve sizin gibi düşünenlerle iletişime geçtiğim gunden beri şu sorunun cevabını sizden her daim aramışımdır ...
DiyeLim ki (( haŞaa )) sizin dediğiniz gibi yaratıcının değil maddenin eseriyiz ( diyelim ki diyorum ) ...
Fani dunyada hepımız birgun ölücez elbet ..
biz eger varolmayan birseyin gercek olmayan bır seyın arkasından gitmişsek yanı sızın dedıklerınız dogruysa (haşa ) yanı hayatımızı bır yalan uzerıne kurmussak hayatımız noktalandıgında ne kaybetmıs oluruz ?
sonucta bı maddenın eserı olan bız ( haşa ) curuyup gıtmıycekmıyız ?
ne kaybederız ? ben soylıyımmı ?
Hiç koSkocaman bi hiÇ..bır omrü yalanla kaybetmıs oluruz ! peki ya aksi olursa ya bizim dedıklerımız dogruysa ya bız ALLAHIN eserıysek ozaman soylermısınız bana sızın sonunuz ne olur ! ? o ınanmadıgınız Kuran-ı Kerımdekı yazılanlar dogruysa düssünsenıze neler beklıyor sızı ? ya orda ayet ayet gecen hersey gerceklesıcekse ? Soyleyın bana o ateşte yanma gucunuz var m ı ? dayanabılıcekmısınız ? ozaman o kotuledıgınızden ınkar ettıgınızden rahmet dılenmeye yüzünüz olucak mı ?
Bi an dusunsenıze mılyarlarca muslumanın uykularını calan bu gercek eger gercekten gercekse ... ne yanı gercek olma ıhtımalı olmayan bısey bukadar ınsanı neden korkutsun ... neden aglatsın neden sızlatsın .. bı an ıcın cehennemı zıhnınızde bılınclendırsenıze ?hanı sız cehaletlıkten kurtulmustunuz ? hanı sız bılgılı erdem kısılerdınız ? Cahıllerın rısk alması normal karsılanırken sızın boyle bır rısk almanız su bılgınlıgınıze zarar getırmıyomu ? ne yani girdiğiniz hiçbir işin sonunu düşünmezmisiniz .. bukadar vurdum duymazlık bır bılgıne ters değil mi ?? bızım dedıklerımızın gercek olma ıhtımalı % 0.1 bıle olsa dusunmenıze degmezmı ? okadar zormu yanı ? ne kaybedersınız ? bı dusunun eger bunlar gercekse sızın halınızı düşünün ?? neyse pekı ya
cennet ve cehennemın olmadıgını dusunursek ozaman yaapılan her kotulugun hıcbır bedelı yok ? degılmı....ben aksını dusunuyorum mısal bana gore her cefanın bır sefası her sefanında bır cefası vardır !! ne yanı ahıret yoksa ınsanlara kotuluk yapanların kan dokenlerın feryat fıgan ettırenlerın zulum yapanların cefa cektırenlerın yanına kar mı kalıyor ? ee nerde adalet hanı esıtlık demokrası ?hadi heppimiz kötü olalım ozaman demezlermı adama ? derler tabii.. bı an ıcın cok kucuk bı zaman suresı ıcın dedıklerımın gerceklesme olasılıgına ıhtımal verın ve bı an bıle olsa oyle bır duruma dusersenız ne yaparsınız bana soyleyın ? tamam sız dusuncelerınızı dusunmeye materıyalıslıgı savunmaya devam edın !! buna bı lafım yok ..
Sadece ıkı dakıkalıgına allahın var oldugunu ve bu ınkarınızın ahıret gununde nelere mal olacagını dusunun .. bunu bır oyun gıbı gorun !!
bu oyunuda bı rıca ıcın oynayın .. bakalım bas rolunu oynadıgınız bu oyunda ustunuzu karaladıgınız gerceklerı aklayabılıcekmısınız ??
Sayqılarımla ...
TeK GerCek ALLAH !
|