Peki kainatın amacı nedir?
Gülüyorum!!
Burada bazı arkadaşlar var onlara o kadar gülüyorum ki anlatamam kendileri çok ateşli inançsızlar bu hayatta çok büyük bir erdemleri var dinlerin yalan olduğuna insanları inandırmak
Aslında bu hayatın amaçsız,başıboş olduğuna insanları inandırmak komik adam devam ediyor sen şöyle yapıyorsun boşuna,sen böyle yapıyorsun boşuna,hepsi boşuna
Ama bir dakika bu insanlar birde insanların mutluluğu için yaşadıklarını iddia ediyorlar hani o meşhur söz vardı ya "sen yanmasan ben yanmasam"
Eeeee değerli inançsız arkadaşım hani amaçsızdı bu dünya sen şimdi neye dayanarak insanların mutluluğu için çalışıyosun.Bi karar ver amaç varmı yokmu yoksa yok tamam devam et ama varsa neye göre var açıklarsan sevinir şu cahil adam..
Bir gün yok olduğunu düşünelim şu dünyanın herşey bitti...
Artık biz yokuz,insanlık yok,hiçbirşey yok
yok oluştan 2 milyon yıl sonraya gidelim o korkunç yok oluş devam
ediyor,korkunç bir sessizlik kimse bizi hatırlamıyor.kimse yokki zaten
Birisi zamanında üzülmüş sevinmiş,bir çocuk bir zaman arabanın altında kalmış,o icatlar o buluşlar kimin umurunda,bir zamanlar bir site kurulmuş kimin umurunda
Lütfen ideolojinizi anlatırken insanlara bunlarıda anlatın umarım çok sevineceklerdir!
Yapmayın arkadaşlar en azından en azından diyorum bir kişinin bizi hatırlamasını istemezmiyiz?
Konu ulpian tarafından (13-02-2010 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
Sebep: uygunsuz üslup
|