Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 21-05-2006, 16:28
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Re: Allahin imtihani dedigimiz nedir?

psiko ,.benim dedigim bir mana butunlugu tasir.basi var sonu var.siz su cimbizlari birakin.ben sunu dedim.
"Ben haddimi biliyorum ve Kur’ani aklimca tefsir etmeye ugrasmiyorum.Guvendigim Risale-i Nurlarda hersey yazili.lazim olani oradan aliyorum.
İlmihaller de heryerde satiliyor.hikaye okumak isteyenlere dini hikayelerde satiliyo.e tamam hersey var.dini sadece Kur’andan ogrenecez diye birsey yok.Allah peygamberleri de birer canli Kur’an olarak gondermistir.Ondan dini ogreniriz."

burada ne var simdi.ulema olmak tefsirci olmak zorundamiyim.Hangi ayet hangi ayetle bagli,demek istenen ne,bu gunumuze nasil bakar gibi seyleri ben nasil buluyum.Kur'ani yuzunden okumakla musluman olunsaydi butun isralidekiler musluman olurdu.muhim olan manayi anlamak ve Allahin bundaki kasdini bilebilmek.ben bunu yapamiyorum.yapan zaten yaziyo burada goruyorsun.zaten benden baska butun ateisti budisti kur'an ulemasi.
Kur'anda abdesin nasil alinacagi,iftarin ne ile acilacagi yazmaz.ben bunu kendi peygamberimden ogrenmiyecegim de kimden ogrenecegim.peygamber niye var o zaman.ondan gelen nakiller de kitaplarda olur.ben de onlari okuyorum/jafadan din cikaracak halim yok.ilmihaller var.tefsirler var.
risale-i nur dedigimiz de ayetlerin tefsiri ve hadislerin aciklamalari.yabanci birsey degil.
benim kaynagim bunlar.
senin kaynagin ne?kaynagini yazilarinda belirt.kaynagin yoksa hz Muhammedden sonra gelmis olan peygamber de mi sensin,sana da mi kitap indi..kafandan yazdigina gore dini meseleleri ya bir kitabin ve peygamberin var yada sen peygambersin.hangisi.su evrenesoglu isini dusundun mu?

GURBAN OLDUĞUM BU SENİN YAZDIĞIN DEĞİL Mİ BUNU BEN Mİ YAZDIM???
demissin.

evet yukarida aldigim o yazi benim.benim de,senin iddian benim yazimdan once idi.ben ona yazdimsen olacagi olmus gibi goruyorsun galiba.var sende bisey he?

sen musluman degilken,muslumanlik kriterleri koyarak ve beni de kriterlerle elestirme.elestirecek musluman kardesimiz varsa o da burada degil baska platformda elestirir.burasi ateist ve budistlerin yeri.
sen dininin menbalarini belirterek yaz bandan sonra.inmisin cinmisin.kutsal kitaplarindan alintila da gorelim belki faydalaniriz.

Önerilen Siteler