Hıristiyanlığın Eleştirisi ve Çeviri çalışması
Sitemizin en önemli eksikliklerinden biri de Hıristiyanlığın ve İncil' in eleştirisi konusunda. Din karşıtı bir site olarak bu konuya el atmak gerekiyor. Bu başlık altında konu ile ilgili ciddi makalelerinizi (alıntı da olabilir, ancak kaynak vermek kaydıyla) bekliyorum. Yabancı internet sitelerinden çeviriler olabilir, kitaplardan alıntılar da olabilir. Makaleler belli bir olgunluğa geldiğinde derlenip sitenin ana menüsüne link olarak konulacak.
[hr:92948d581b]
Hıristiyanlığın ve İncilin eleştirisi grubunun başkanlığını Merwe'ye vermiş bulunuyorum. İngilizceden Türkçeye konuyla ilgili çeviriler yapılacak. Çeviri Grubuna katılmak isteyenler burada Merwe arkadaştan kendi paylarına çevirisi yapılacak metni isteyebilirler.
Büyük ihtimalle Hıristiyanlığın bilimsel-akılcı eleştirisi konusunda geniş kapsamlı ilk Türkçe çalışmalardan biri olacak. Önemli boşluklardan birini dolmuş olacağımızı sanıyorum. Bu projemizi umarım en iyi şekilde başarıp sitemizin ana sayfasında yerini vereceğiz. Emek vereceklere şimdiden başarılar dilerim.
|