Bugün tesadüfen bir site ile karsilastim. Yeni Genc Osmanlilar - Rabbanispot adinda bir site. Ana sayfasinda müjdeli bir haber verilmis

Acaba saka midir diye düsündüm ama en iyisi paylasayim da ortak bir akil yürütme olsun dedim.
Sitenin ana sayfasina konulan haber söyle:
|
Yeni ZAMAN girmiştir! MÜJDE! Şeyh Nazım el Rabbani hazretlerinden İlahi Müjde var! Dünyaya ilan ederiz.
Bu bütün insanlara ve inananlara olan Hitabtır! Zamanın ve mekanın Sahibi, Şerefli Nakşibendi Tarikatının Büyük Şeyhi, Sultan ul Evliya Şeyh Nazım el Rabbani Hazretleri Hicri 1431 senesi, 13-14 Zilkade gecesi ( 20. 10.2010) tarihinden itibaren bütün dünyada vuku bulacak büyük bir değişikliğin ilk müjdesini vermiştir. Yukarıda zikredilen tarihten itibaren gökyüzünden gelen İlahi Emir üzere tüm dünyada Nakşibendilik başta olmak üzere bütün 40 tarikatlar feshedilmiştir.
Onlarla beraber hristiyanlık, yahudilik ve 72 Fırka gibi bugüne kadar ki bütün dini ve inanci ayrılıklara olan İlahi Müsamahada son bulmuştur. Artık 20.10.2010 tarihinden itibaren dünyada gökyüzü tarafından kabul edilen ve izin verilen tek YOL vardır: RABBANİYE YOLU! Rabbaniye yolu Hadis i Şerifle sabit olan ve ahir zamanın müjdecisi ve kurtarıcısı olan MEHDİ AS Efendimizin getireceği ve yeryüzündeki insanlara izleteceği manevi yoldur.
|
Ben burdan bütün diger dinlerin Seyh Nazim tarafindan feshedildigini ve artik diger dinlere hicbir müsamahada bulunulmayacagini anladim. Bu ne demek? Benim bildigim ne Naksilikte böyle bir iddiada bulunulur ne de Islamiyette. Acayip abartili bir durum yani.
Bir baska sayfaya bakiyorum. Son uyari baslikli bir bölüm. Yukarda "Armageddon" yazisi cikiyor. Seyh Nazim'in bazi videolari verilmis. Videolarin üstünde söyle basliklar var.
|
Seyh Nazim: Bizim Ordumuz (T.S.K.) imanlidir
Topkapi daki Peygamber Sancagini çikarttiracagim. Pasalarimiza öptürtecegim. Hükümet Ergenekon Davasindan vazgeçsin.
Seyh Nazim Ordumuza Sahip Cikti
Ilker Basbug Pasa heybetlidir. Ve diger pasalarda heybetlidir. Onlari severim. Ordumuzun halkimizin müslümanligina bir sey dedigi yok
Seyh Nazim: Sultan Selim Gelecek
Seyh Nazim: Son bir Osmanli Sultani gelecek. Hilafeti Mehdi aleyhisselama teslim edecektir.
Seyh Nazim: Seytanin Saltanatini Yikacagim
Seytanin Saltanatini Yikacagim. Seytanida ayagimin altina alip ezecegim. Dünya baska türlü olacak. Girdigimiz bu asir Mehdi Asridir.
|
http://www.osmanli.de/htdoc/08_rabbanipost.html
Biraz daha incelemeye devam edince karsimiza kim cikiyor dersiniz? Tahmin edeceginiz gibi Adnan Oktar. Sadece bu site degil, benzer icerikle bircok site hazirlanmis. Bircogunda ayni yazilar, ayni videolar kullanilmis. Farkli yerlere konulmus, eklemeler yapilmis, bicimsel degisiklikler yapilmis. Kisacasi cok sayida kisinin degisik seylere ulasmis gibi hissetmesi saglanmaya calisilmis. Bunlarin bazilari ise alelacele hazirlanmis. Mesela bir yazida söyle bir cümle geciyor:
Bismillahirrahmanirrahim İslam'ın son Peygamberi Hazreti Muhammed (Aleyhis-Selam)'ın gelecekle ilgili bildirmiş olduğu haberlere göre Kendisinden sonra kıyamete kadar yaşanacak devirler şöyle sıralanmaktadır (İmam Ahmed Bin Hanbel , 4.273):
|
http://osmanli.de/htdoc/03_yeni_osmanli_sohbetleri.html
Bundan sonra da Mehdi'nin ortaya cikip önce Istanbul'a giderek kutsal emanetleri almasi, sonra Sam'a gidip kutsal savasi baslatmasina dair bir öykü anlatiliyor. Bu arada Deccal de Kudüs'e karsi karsi cephesini kurar. Adeta Seyh Nazim Kibrisi anlatiliyor. O da Istanbul'da Kimya fakültesinde okumus, sonra bir ara Sam'a gitmis. Zaten Seyh Nazim'in Mehdi olduguna dair baska bircok ima da var. Kisacasi Adnan Oktar, Seyh Nazim'i mehdi yapmis, arkadan iteliyor. Bu arada kendi Türk-Islam sentezini de okurlara anlatmaya calisiyor.
Benim yorumum, Adnan Oktar'in Seyh Nazim'la oyuncak gibi oynadigi seklinde.