AhbAp´isimli üyeden Alıntı
Sayenizde, sizin tarzınızdaki müslümanlardan hoşlanan kimi ateist arkadaşları görüyorum. Belki de kimilerinin sıkıntısı İslam değil, müslüman kitle. Siz değişik bir bakış açısına sahip olduğunuzu (ki bu konuda sizinle sıklıkla tartıştık) dile getirdiniz; demek ki seviliyor bu. Bakarsınız bazı ateist arkadaşları da saflarınıza katarsınız.
|
Bu iğneleme bana sanırım. Öncelikle belirtmeliyim ki ben deistim, ateist değilim.
Bu forumun donanımlı, bilgi sahibi Müslümanlara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmasınlar ama bu sitedeki Müslümanların çoğunun kendi dinlerinden haberleri yok. Öyle şeyler iddia ediyorlar ki bunları bir şeriat ülkesinde bile iddia edemezler. Kendi kitabından haberi olmayan Müslümanlar var bu sitede. Alevi katliamı haklıydı diyen Müslümanlar var. Sözlerine kaynak istediğimizde kaynak olarak şeyhini gösteren Müslümanlar var. Hepsi bu sitede.
Onlardansa Ulul gibi bilgi sahibi, kendini yetiştirmiş, sağduyulu Müslümanlar olmalı ki tartışmanın zevki çıksın. Yoksa her başlıkta sadece biz dinsizler konuşursak bunun bir keyfi olmaz ki.
Sevgili Ulul'un varlığı, sitemiz adına bir zenginliktir bence.