Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 18-08-2006, 20:55
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart dinlerden ozgur olalim mi

dinlerden ozgurluk eger dini ve dindarlari yalan ve *iftiralarla karalamak neticesinde olacaksa,ben bunu, bu kadar yalani ve iftirayi bir arada sunabilen bazilarinin dinlerden ozgurlugu olarak degil dinlerin bazi unsurlari kendilerinden uzaklastirmalari olarak gorurum.zira bu buyuk haksizlik ve cinayeti isleyebilenlerin muhurlenip paketlenip disarida birakilmalari din acisindan cok gereklidir.zira din yalani ve iftirayi yasaklar ve oylelerini mumkun oldugunca dinin karsisinda oldugu kimseler oldugunun bilinmesi gerekir.o kendini dinlerden ozgurum zanneder,dogrudur,amma din de bunlardan ozgur kaldigi icin ve uhdesinde bu unsurlardan barindirmadigi icin memnundur.amma boyle kisilerin de neticede Allahin yarattiklarindan olmalari haysiyetiyle hakikattan haberdar olabilecekleri imkanlar da saglanmistir,ki sitemizde degisik arkadaslar bildiklerince bu gorevi yerine getirmeye calismaktadirlar.
ne dersiniz.fikriniz nedir.

burada said nursi ve risaleler hakkinda yazilan iddialar yalandir ve iftiradir.

ezkamo,bak kardesim.(abi diycektim sen israr ettin kardes de diye )

benim topicimi benzer topic var diye sildin.benden sonra exc adli bir uye ayni mevzuda topic acmis.orali olmamissin.tamam tokmak da davul da sende.ama artik bunda boyle acikca adaletsizlik yapacaksan soyle.
sana topici sildin,bari yazimi buraya kopyala dedim.ne yazimi kopyalamissin ne de kopyala dedigim yazi da ortada yok.ortada iz yok.bu kadar olmamali bence .bir cek et kendini.
orada da dedim bilimsel metodoloji ile iddialarinizi ispat edin.ispat edemiyorsaniz yazmayin boyle palavralari.bu nu kimse okumadi mi yani.

Önerilen Siteler