bazı ateistler niye surekli dine hakaret eder
bu forumda ataist veya dindar olup da goruslerini medeni bir şekilde dile getiren insanların yanı sıra birde elştirmeyi veya tartışmayı hakeret ederek yapacagını dusunenlere rastlamak beni gercekten üzdü
"Hey Allah, kapa çeneni ve kendine saklanacak bir fare deliği bul! Aksi taktirde sana yapacaklarımdan ben sorumlu değilim... (Şu andan itibaren bu mahlukatın kimseyi rahatsız etmeyeceğini garanti ederim" *exclusive
boyle yazanlar herhalde Ben daha cok bağırıyorum daha cok kufur ediyorum o halde okuyanlar vay be adama bak onca inananı olan Allaha neler *soylemiş ne cesurmuş filan desinler diye boyle seyler yaparlar bide bunların okul onunda 12-13 yasında sigara içip vay be gordunuzmu hedecan sigara içiyor diye kızların kendine asık olmasını bekleyenleri ha bide durup durup Ataturke veya *saygı duyulan kişilere hakeret edip onları asagıladığını ve kendini daha ustun kıldığını dusunenleride vardır. lakin üstün olan üstün kalmaya devam edecektir
burası bu tarz insanların değil fikirlerini medenice ifade edebilen insanların forumu olmalıdır.
|