Re: KADININ HAKKINI EN İYİ İSLAMİYET VERİR
Kadınlar gittiğinde çok kişi gider,bir ağır işçi bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçivan,bir muhasebeci,
*
*
Bir anne gider
*
Bir dost
*
Bir arkadaş
*
Bir servgili
*
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde
*
*
Mutfaktaki dolap, perdeler,krem kutularındaki düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki çanta ve ayakkabılar öksüz ve yetim kalır.
*
*
Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalır tabaklar, suyu unutulur saksıların, teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz, balkon sessiz ve yetimdir.
*
Çamaşır asılmaz, koridor kimsesiz.
*
Kapı eşiğindeki "DİKKAT ET" *GİDİNCE ARA duyulmaz..Annesi gitmiştir "GEÇ KALMA" * *YİNE GEL' in
*
*
Ve bir kadın gittiğinde pek çok YETİM bırakmıştır arkasında......................
dini, mezhebi inanci ne olursa olsun kadinlarimizin kiymetini bilelim, hak ettikleri saygiyi ve sevgiyi verelim...onlar bizlerden fazla bir sey istemiyorlar..
yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
|