Sesli´isimli üyeden Alıntı
Sayın YaşasınBilim,
Ben her yerde doğrunun yanında olmaya gayret eden bir yapıdayım. Fazıl Say'ın müzik ustalığı onun beğenmediği durumlarda karşısındakini aşağılamasını gerektirmez kanısındayım. O terimlerin İtalyanca olduğunu bilmekteyim ancak ezan batılı müzik ölçülerine göre okunmuyor, ezanın makamları var Sn. Fazıl Say her duyduğu sese batılı ölçülerde yanıt verecekse yanılması da çok mümkündür. Akşam ezanları en hızlı okunan ezanlardır. Sayın Say bundan habersiz olunca eleştirmeye yeltendiğinin altında kalmış.
Burada konu eleştirme adı altında aşağılayıcı ve alay edici bir söylemin ortaya konulmasıdır. Yoksa yalakalık etsin diyen yok. Acaba benim yazdıklarımdan siz böyle bir mana mı çıkardınız?
İktidar da İslam da eleştirilecek, ben de eleştiriyorum. Ancak eleştirme adı altında kişisel hastalıklarımızı kusmamız uygun olamaz. Sn. Say daima aynı yanlışı yapıyor. Ünüyle eleştirici kişiliği pek çakışır gibi değil.Ünlü ama,eleştirmeden sınıfta kalıyor. Söylediğim bu. Söz daima doğru olacak, ancak kimseyi sözle incitmeyeceksiniz. Gerçek sn. Fazıl say'a göre değişmekte . Her zamanki aşağılayıcı uslubunu desteklemek oldukça zor...
Esenlik dileklerimle,
|
Say'ın sevgilisi ya da ebeveyni değiliz. ''Saygısızlığı'' kendisini bağlar. Ancak söyledikleri ''hakaret'' değildir.