Neva´isimli üyeden Alıntı
Ben size muslumanlara hakaret ettiniz gibi ifade de bulundum mu?
Kendini gunlerce aylarca eve kapatan insanlar ne manyaktir, ne de ruh hastasidir.
Toplumun genel olarak saygi duydugu bu insanlar, tarihsel veya politik kisilerdir. Ve sizin onlari ruh hastasi vs. elestirmeniz , o insanlara sevip saygi duyan kitleyi de kapsar. Ve sitemizde o insanlara saygi duyan, seven uyelerimiz de mevcut.
Gerek Mevlana, gerek Yunus Emre , gerek Nursi vs. toplum tarafindan genis kitlelere sahip insanlardir kisilik olarak.
Bu insanlari hakaret etmeden de elestirebilirsiniz.
Benim size saldirmama gerek yok ki, zaten ust mesajda size ortayollu bir mesaj yazdim degil mi? Nobelli sizofrenler var diye.
Bu sebeple ben de, sizde kisilik bozukluguna dair gostergelerin oldugunu yazdim. Zira kisilik bozukluguydu bahse konu ettiginiz.
Siz baskalarini bu sekilde cagirdiginizda sorun olmuyorsa, baskalari da sizi boyle cagirdiginda sorun olmamali.
Sonucta psikoloji yonunden bakiyorsunuz degil mi? Siz de ustte dogrulamissiniz zaten.
|
Ben onlara saygı duyan kitle akıl sağlığı bozuk ruh hastası demedim.Sadece saygı duydukları insanlara dedim.
"Yunus Emre'ye ruh hastasi diyen insanin,
ruh hastasi kadar akli yoktur. " burda gayette savunma durumundasınız ve bir saldırı yapmışsınız.
Ben bana kişilil bozukluğu var demenizden rahatsız olmadığımı belirttim,saygı duyarım dedim sizin görüşünüz.
"Toplumun genel olarak saygi duydugu bu insanlar, tarihsel veya politik kisilerdir. Ve sizin onlari ruh hastasi vs. elestirmeniz , o insanlara sevip saygi duyan kitleyi de kapsar. Ve sitemizde o insanlara saygi duyan, seven uyelerimiz de mevcut."
İyi o zaman Caligula'yı Hannibal'i kimse eleştirmesin onlarda sonuçta başkalarının saygı duyduğu kişiler gerçeklerimi örtelim yani ?
Hani demişsiniz ya herkes toplumla bağdaşmakmı zorunda, ee napalım onlarda adam öldürmekten zevk alıyor zevkler renkler tartışılmaz demeye benziyor.
İsterse 6 milyar insan saygı duysun,benim o kişi hakkında ruh sağlığı bozuk diye bir görüşüm varsa söylemekten çekinmem.
Sarfettiğiniz sözler tamamen Yunus Emre'ye olan saygınızdan kaynaklanıyor,bende saygı duyduğunuz bir kişi hakkında sizi hoşnutsuz bırakacak bir iddaada bulundum.