Turan Dursun Sitesi Üyeleri ve Tebliğ Elemanlarına
Değerli üyelere ve siteye yalnızca tebliğ amaçlı gelen veya bir zaman sonra somut verilerle konuşamayınca olayı tebliğ işine döken arkadaşlara seslenmek istiyorum:
Turan Dursun sitesine geldiğinden ateist veya agnostik iken zamanla değişerek belirli bir dini kabul eden insan sayısı sıfırdır (0).
Şimdi isimlerini açıklayıp açıklamamakta da tereddüt ettiğim bir kaç arkadaşım sitemize geldiklerinde safkan dindar idiler. Ve bugün bariz ve açık açık ateist ve agnostik olarak hayatlarına devam etmekteler. Yani tebliğci arkadaşların tebliğlerinin hedefi vurma olasılığı sıfırdır (0).
Bunu burada aktarmaktaki amacım tebliğci arkadaşların zamanımızı boşa harcamalarına bir nebze olsun engel olmak istemek. Gelin objektif veriler ışığında düşünelim, tartışalım ancak bizden sürekli bir din ve tanrı inancını benimsememizi istemenizden cidden sıkıntı duymaktayız.
Kendim için net bir şeyden bahsedeyim ben de sizin gibi dindar bir insandım. İnanıyorum ki buradaki üyelerin %100'ü bir zamanlar bir şekilde din ve tanrı inancı ile yaşadılar. Yani biz sizin tebliğ ettiğiniz şeyelere zaten yabancı değiliz.
Tebliğci arkadaşların kendi karanlıklarının olanca zifiriliğini görmeden devamlı surette "karanlık mağaraya ışık olmaya geldik" tavrı sıkıntı vericidir.
Saygıyla.
|