Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-11-2006, 02:42
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Saidi-nursi, din ve yalan!

Herhangi bir dinden, inançlı *bir kimse,aslı astarı olmayan , yalan bir haberi belge olarak kabul edebilir mi? acaba!
* * * eğer ederse ,bu insanın inançlarında samimi olduğuna inanılırmı?
* * * saidi nursi yeni asya tarafından1994 *te yayınlanan saidi nursi külliyatı (toplu eserleri)nda diyorki.
* * * *Tevrat, İncil , Zebur'un peygamberimize(as) *ait(geleceğine) ayetlerin bir kaç numunesini vereceğiz.
* * * *birincisi zebur da şöyle bir ayet var: Allahım bize fetretten sonra(yeni peygamber gelene kadar) *bize sünneti ihya edecek olan zatı gönder.
* * * * zeburda böyle bir ayet kesinlikle yoktur. onun yazdığındada ayet numarası yoktur sallamışt
* * * * *devam ediyor , zeburdan bir ayet daha:
* * * * *Ya davut: senden sonra ahmed,muhammed. sadık,seyyid olarak anılacak bir peygamber gelecek. onun ümmeti allahın rahmetine mazhar olacak.
* * * * * *bundada * ayet numarası yok bir ayet diyor.
* * * * * * geçtik tevrat a, 3 cü ayet * Musa dediki : eyrabbim,ben tevrat ta iyiliği emredip onları kötülükten sakındırmak için çıkarılmış,allaha iman eden hayırlı bir ümmetin vasıflarını gördüm. onu benim ümmetim yap. allah buyurduki. : o muhammed ümmetidir.
* * * * * *kaynak üçüncü ayet ,tam *bir kurnazlık sarı cizmeli memet ağa.
* * * * * * oda biliyorki zaten bunları okuyanlar *mal bulmuş mağribi gibi bu yazdıklarıma sarılacak
kaynağı nerde diye *sormayacaklardır
* * * * * * *custoyu *müslüman *yapanda aynı kafa ,ayda ezan duyduranda aynı kafa
* * * * * * *ben bir müslüman olsam bunlara isyan ederdim. beni dinim bu kadar zavallımiki ,böyle ne idüğü belirsiz hikayelere ihtiyaç duysun diye.
* * * * * * *merak ediyorum bu yalancıya nasıl *bediüzzaman titri ni yakıştırıyorlar. yalan ayetlerin devamıdavar
* * * *

* * * * not:yukardakiler adı geçen kitabın 432 *. sayfasındadır

Önerilen Siteler