Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 19-01-2007, 16:51
vys vys isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: gazeteci hirant dink öldürüldü !!

"Cımbızla makalemden böyle bir cümle çıkardılar ve beni o cümle üzerinden mahkum ettiler. Ben Ermeni kimliği üzerine bir yazı yazmıştım ve Ermenilere diyordum ki Türklere olan öfkeniz sizin kanınızı zehirliyor. Atın o zehiri dışınıza ve onun yerinde sizin artık bir devletiniz var Ermenistan var oranın halkı var. Onu doldurun kimliğinize ben burada Türkler ve Ermenileri nasıl kaynaştırırım diye bir çaba içindeyken orada kendilerinin de anlamadıkları bir cümle orataya çıkardılar. Anlayanlar anladı nitekim. Üniversite bilim kurulu anladı, yargıtay başsavcısı anladı ve yargıtay suç bulmayarak karara şerh koygular. Buna rağmen bazı güçler bana haddimi bildirmek istiyorlardı o bildirmeyi oralara kadar sızarak sürdürdüler. Benim için aslolan Türk halkının gönlündeki yerimdir. Türk halkına şunu söylüyorum Benim söylemlerim size sert de gelse benim söylemlerim sizin içinizi de acıtsa yüreğinizi de burksa lütfen bana burkulmayın. Söylemlerime burkulun ama bana burkulmayın. Çünkü ben sizden biriyim ve sizi seviyorum. Benim size düşmanlığım yok. Ben aksine ne yaparız da yeniden birlikte dostça yaşayabiliriz diye düşünüyorum"

ben de sizden biriyim sevgili Hırant ve yaşamım sona erene dek ne yaparız da dostça yaşıyabiliriz üzerine çabalayacağım

Önerilen Siteler