Melekk´isimli üyeden Alıntı
Senin göstermiş olduğun çabada Allah'ın lutfudur
"Rızıklandırdıklarımızdan infak ederler" demek oluyor ki senin caban yok, malı rızkı herşeyi senin önüne veren Allah'dır
Bunlar bilinsin Diye Din peygamber gelmiştir.
"Ey zengin senin aklın yada çalışman cabalaman Senden değil Allahtandır. seni rızıklandırmıştır. o halde sende kardeşine "benim sana merhamet ettiğim gibi merhamet et, yardım et, elinden tut da kardeşce yaşayın" der. O'da senin bu muameleni görürse sana hürmet eder seni sever.
Her Aile böyle olursa İnsanlık alemine huzur gelir.
yoksa herkes Zengin olsa. İnsanlık birbirini daha çok yer.
40 derviş aynı yerde birbirleriyle muhabbetleşirken
2 tane hükümdara dünya dar gelir.
İnsanların zengin olması Birbirini sevmesini meydana getirmez 
|
Benim göstermiş olduğum çabada ne arap putunun lütfu ne de başka bir putun lütfu var, benim çabam tamamen benim, onun bunun putunun değil.
Rızkı veren arap putu ise, o zaman açlıktan ölen bebeklerin, çocukların ve diğer canlıların da sorumlusu arap putudur. böyle manyak bir putun hangi merhametinden söz ediyorsun? Dünyada açlıktan ölen bebekler ve çocuklar var ve senin merhametli dediğin arap putu oturmuş bunu seyredip keyif yapıyor. Böyle manyak bir put ne anlar merhametten ve kardeşlikten? Kimi kandırdığını sanıyorsun? Sen de biliyorsun putunun ne pislik, ne sapık bir put olduğunu, bu yüzden sana iyi davranması ve eziyet etmemesi için yalakalık yapıyorsun puta.