Save The Day´isimli üyeden Alıntı
. Türler ayrı ayrı yaratılırken DNA'larının aynı noktalarına aynı virüsler yerleştirilmiştir. Bakın yaratılış ile böyle açıklanabiliyor. Neden ortak atanın ispatı olsun bu virüsler?
|
Demek bu tanrı dimişkine yav ben her türü ayrı ayrı yaratim amma
sadece memelilerde (hepsindede değil çünkü ortak atayı tek ata sanıyorsunuz malca) DNAya her birinde aynı noktada olan bir adet virüscük koyayımda bilim insanları ORTAK ATA sansın, filim adamları anlar nasılsa benim böyle üçkağıt yaptığımı.
Çoğunluğunda bu var, olmayanlar ise farklı (virüs yerleşmemiş) ata mevcut. Yani örnekleyelim, insan ve maymunda varken ornitorenkte yok( örnekliyoruz)
Bu neyi ifade eder? Şunu, DNA diliminde bu virüse sahip olanlar(türler) aynı ortak atadan gelirken, olmayanlar farklı atadan gelmiştir. Çünkü farklı türlere evrilirken bu virüsleride beraber kopyalamışlar DNAda ve yayılmışlar. Olmayanlar ise bu virüsün yerleştiği dönemde DNAya, o ortamda bulunmadığından; farklı türler oluşurken bu virüse rastlaman o atadan(aynı tür farklı birey) gelmiş olanlarda mümkün değil.
İki farklı ata derkende anlayarak oku, farklı tür değil aynı tür olduğu halde virüs bulaşan ve bulamayan Atalar meselesi olay
Mavi göz ve siyah göz meselesi gibi bu, Mavi gözlüler bu özelliği farklı türden değil aynı türden insan Atadan nasıl alıyorsa, siyahlarda insan Atadan alıyor.
Sonuç birinin soyu mavi, diğeri siyah.
Daha extreme örnek, sarı ırk sarılık olmaz. Neden? İşte o ırkın atası bu bağışıklığı kazanmış(hepatite karşı) genlerle aktarmış, seninki geliştirememiş sonuç? Farklı tür mü? Tür içinde iki farklı ortak ata mI?
Tür içinde iki farklı ata ve Ortak atalardan evrilmiş farklı türler.
Memelilerde meme dizilimi( fetustaki oluşumu) körelmiş organlar falanada girmeye bile gerek yok çünkü sen burda tüccarlığını sergiliyorsun
Bunu anlayacak kapasiten olsa din tüccarı olmazdın
Öyle zavallıcaki şu savunma diye yazmaya çalıştıkların acınacak haldesin.
Kusura bakma (bak yada) tamamen artık saçmalama sınırlarınıda aştın tanımsızsın
Çok kısa cevap yazacağım; sen bir din tüccarı ...........sın
Boşluğu kendin doldurabilirsin.
Adam bize yine kanıt diye hokus pokus getirmiş.
Lan ne diye bilimi ağzınıza alıyorsunuz piç ediyorsunuz her şeyi? Soytarı desem soytarılara yazık.
Bir adet insan olup iki dakika dürüst olmayı beceren birini görsem yemin ediyorum( yıldızlara and olsun) saygı duymaya başlayacağımda yok olmuyor
Yazdıklarımı hakaret sananlara cevabım, şu yazılan akıl dışı safsatalara sabır etmek için gerçekten ya çok iyi niyetli ve saf olmak yada ölü olmak gerek. sanırım yaşadığımdan hakettiğinin yarısını bile söylemiyorum. Artık nezaketimin ölçüsünü siz anlayın.
Şimdilik saygımla gittim...