Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Bilim > Biyoloji > Evrim

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-01-2019, 05:13
ForumKirpisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ForumKirpisi ForumKirpisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İsrail sazanı, ah. Wiki bedava vallaha billaha allah çarpsın yemin ediyorum şu İsrail sazanı ismini koyanlar bir baksın buraya . Lafım buradakilere değil. Abuk subuk isim koyuyorlar ya. Yok ali mehmet bilmemne anadoluda gidiyorsun avlanmaya(kuş değil) adam kuşa isim takmış bildiğin atmaca, süleyman falan diyorlar. Anlamıyorsun ki.

Şimdi bakıyorum tekrar. Birincisi bu sazan türü Avrupa - Avrasya bölgesi genelinde. Yahudi sazanı dense neyse,
İsrail denmesi garip çünkü İsrailde yok böyle bir tür, orası göller bakımından zengin de değil bir diğeri İsrailin yapay DSİ
göletlerini sazanlamak gibi bi derdi mi var diyorum.
Aslında tüm balıklar birbirlerinin yumurtalarını ve birbirlerini yiyebilir. Bu tür biraz daha istilacı bir tür, genel olarak
göletlere ucuz olduğu sebebiyle doğal yaşam oluştursun diye ahmak yöneticiler tarafından atılmış. Tadı tuzu yok mu bilmiyorum ama
İsrail falan olduğu için psikolojikman da olmuyor olabilir. Her neyse.

Arıyoruz yine ne çıkacak. Yine gazze mazze saçmalamış bu it sürüsü. Bakın şu yahudilikle zerre kadar alakam yok bi kaç
tanıdığım var onun harici başka yerden daha çok tanıdığım var,
camiden de sinagogdan bilmemne hiç haz etmem din olaylarından, ama şu filistin gazze filistin gazze artık insan
kalkıp ben vuracam lan nerede bu filistin gazze falan diyor bu hale geldim. balıktan bile filistin gazze çıkıyor. yansın bu gazze yeter.

İsrail Sazanı diye bir Sazan türü yoktur... | BALIK AVI
https://www.balikavi.net › Forum › Tatlı SU Balık Avı › Tatlı SU Balık Avcılığı
neden israil sazanı dendiği bu şıkkın içinde saklı. dikkatli okuyun. İsrail'in filistin ve gazze halkına yaptıklarını düşünün yeter, bence isabetli bir isim olmuş.

Nasıl olsa Bade' lenen daha evvel de bade' lenmiş Hatta bazıları '' Nur Çeşmesinden '' içerek ?? nurlanmışlardırlar

Önerilen Siteler