Avrupanın kıskandığı TÜRKİYEDE ŞEKER yokluğu baslamıştır.
İşte böyleee,
İzmirin bir ilçesinde BİM marketine gittim ŞEKER rafları bomboş.Sordum ŞEKER yokmu YOK dediler.Halimizde BOK dediler.PEHLİVANOĞLU marketine gittim,ŞEKER rafları bomboş.Sordum ŞEKER yokmu YOK dediler.Sorma halimiz BOKBOK dediler.Toplam 4 büyük markete gittim ,ŞEKER rafları bomboştu.
Korku benide sardı girdim küçük bir bakkala,sordum ŞEKER varmı vardedi.Rafda bulunan 10 paketin hepside aldım.Bakkal dediki artıkk bizdede ŞEKER yok.
Reisci SABBAH gazatasına baktım ne diyor biliyormusunuz.CHP liler SEKERLERİ toplayıp alıp depolarına yığınca ŞEKER kıtlığını başlattılar.Müslümanların işi gücü iftiradır.Kuranda bile TANRIYA bir çok IFTİRA vardır.
Örnek veriyim:Allah istedigine verir,istemedigine vermez diyor kuranda.Pekiiii bu ALLAH gağurlara çok verirken neden müslümanlara AZ veriyor.Yahutta hiç vermiyor.Aslında ALLAH kimseye birşey verdigi yok.Onun herşeyi tabiatta gizlidir.Onun verdigi USU kullanan her istedigini bulur.USUNU çalıştırmayanda havasını alır.
Allahım kızıma vurduğunu OSSURTAN pazulu bir KOCA ver.Oğlumada GARPUZ MEMELİ,galçalı,salçalı garı ver der dururuz.Duayla degil GARI vede KOCA 1 gıram ŞEKER bile vermiyor.Verir deyenler sabahcılardı,onlarda bu yokluğun CHP den kaynaklanıyor diyorlar.İKTİDAR kimde,CHP demi yoksa AKP demi.84 Dedeniz tolonbeg
|